IMG_7663In Europa mobilierul cu rame de aluminiu si-a schimbat de mult fata. La noi fenomenul s-a petrecut invers. Am inceput cu rame inovatoare, bine executate si cu tratament antipata, fabricate in Europa, iar acum rama 1002 este prezenta atat pe mobilierul fara pretentii, cat si la firme cu pretentii! Pentru ca putina lume atunci cand achita 2.000 de euro pe o bucatarie are pretentie la calitatea ramei usii de sticla sau fetei de sertar, putini observa ca aluminiul are dungi fine sau ca se pateaza de la grasimea de pe maini. Iar daca intoarce usa, imbinarea la 45 de grade are un rost nepermis.

Fiecare produs are pretul sau dupa cum fiecare client are bugetul sau. Altfel nu s-ar vinde bucatarii de 500 ron, dar si de 50.000 ron! Nu ne-am propus sa il „demolam pe batranul 1002” ci sa amintim ca exista o multime de alte profile de calitate, cu finisaje diferite si cu design inovator care sa satisfaca orice paleta de cerinte. Si ca aportul lor la designul, functionalitatea si valoarea adaugata a mobilei este semnificativ.IMG_7660

Probabil suntem furnizorul cel mai vizitat de arhitecti si designeri. Vedem zilnic ca nu mai vor aluminiul eloxat natur
sau ca doresc ca rama sa nu se vada peste sticla pe fata. Insa de multa ori producatorul nu da optiuni sau clientii nu vor sa aloce buget. Tot atat de adevarat este faptul ca in acest moment doar doi furnizori propun si profile de calitate in piata iar noi suntem unul dintre ei.

In cele ce urmeaza trecem in revista o parte dintre profilele decorativ functionale pe care le putem oferi.

Profilele pentru rama lata au o suprapunere mica pe fata sau nu au deloc. Cele cu „buza” acopera doar cantul iar sticla se lipeste. Atunci cand putem prelucra sticla corect pe canturi sau fazetam, putem lipi sticla si i se vad canturile. Privind pozele veti intelege.

Finisajele sunt aluminiu natur, slefuit, culoare inox sau maro satinat.

Adesea dorim sa prindem cu balamale (pistoane, Aventos) o rama de dimensiuni mai mici. Profilele pentru ea pot avea finisaje diferite. Aici trebuie executate frezari pentru balamale, operatie care poate fi comandata odata cu executia ramei.

Rama aluminiu mobilier Profile si rame aluminiu mobilier Rame aluminiu mobila

Au evoluat si profilele pentru maner fie ca sunt pentru pozitia verticala  fie pentru orizontala. La fel si finisajele lor.

IMG_7644 IMG_7655

Profile cu diferite sectiuni sunt disponbile pentru picioare, cadre de mese, console, etc. Livram atat produse finite, cat si bare pe care le puteti folosi in diferite aplicatii.Expozitor rame si profile

Este de retinut faptul ca elementele de asamblare sunt de aceeasi calitate ca si profilele. Asamblarea este ferma, comoda si permite realizarea unei imbibari fara rosturi.

Mult mai bine ar fi sa vedeti profilele. Un furnizor priceput a realizat un expozitor deosebit pentru showroom-ul nostru. Mai mult, avem mostre si din alte profile din portofoliul producatorilor.

  IMG_7641 IMG_7636

 IMG_7645 IMG_7638 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation