Manere si butoni SIRO 1Dupa Blum si Egger a treia companie austriaca ne-a ales sa fim distribuitori pentru produsele sale. De fapt SIRO este cel mai mare producator de manere la nivel mondial.

Dupa cum multi clienti stiu, noi am vandut de aproape 15 ani acest produs din distributie. De luna aceasta, am devenit distribuitori directi pentru regiunea Bucuresti-Muntenia. Prin urmare, de acum incolo puteti beneficia de aceste produse prin intermediul a doua companii, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun pentru dvs.

 Manere si butoni8 Manere Sibu Design1 Manere Siro Austria
Ce facem noi in plus?

Vom avea un program de sprijin pentru producatorii de mobilier care pot expune, iar pentru cei care au nevoie de pliante le vom oferi. Calitatea SIRO este binecunoscuta, insa fiecare produs va putea fi vazut si testat in showroom-ul nostru unde vom expune si cel mai mare numar de fronturi de usi de diferite materiale, forme, finisaje.

Punem la punct un portofoliu de stoc si unul la comanda pentru a nu crea nicio disfunctie.

 Manere si butoni1 Manere Siro  Manere si butoni Siro Austria6
  Manere si butoni Siro2 Manere si butoni Siro 5 Manere si butoni SIRO 3

In acest moment, privind manerele si butonii suntem importatori si distribuitori si pentru Giusti Italia si Hettich Germania.

Pentru bugete mai reduse va sta la dispozitie o gama noua  ce se numeste „Selected”  si cuprinde o selectie de produse din Turcia, China, Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation