Bucatarie echipata cu Legrabox BlumLa Gelu Trading Company, Blum a inceput anul in forta! Sertarele LEGRABOX si ANTARO, vedetele Bife 2014 echipeaza acum doua noi bucatarii experimentale. Proiectarea, dar mai ales montajul si reglajele care s-au facut la noi in firma, au permis reprezentantilor nostri de vanzari sa „simta” lucrurile cu mainile lor. Astfel pot consilia profesionist orice client.

Bucataria „Mauve” este echipata cu Legrabox alb si Ambia Line. Descrierea lor o gasiti in pliante, insa numai la noi si la Blum Romania puteti simti „live” cum se misca si cum arata aceste minunate produse. Bucataria este echipata cu rame de aluminiu pentru sticla „prin „lipire care sunt actionate de noul aventos HK-XS.

Fetele de usi din mdf lucios fabricate de NettFront au un maner de exceptie care a fost foarte bine primit de public in occident: manerul „Noblisime” creat si produs de SIRO Austria.

Bucatarie echipata cu Legrabox Blum23jpg Bucatarie echipata cu Legrabox Blum1

Bucatarie echipata cu Legrabox Blum4 Bucatarie echipata cu Legrabox Blum2

A doua bucatarie, „White” echipata integral cu Tandembox Antaro alb isi propune sa fie un manifest impotriva culorii gri adoptate ca o uniforma de multi dintre producatorii de mobila. Astfel, corpurile sunt executate de Fineda (o firma inginereasca de mobila de bucatarie) cu prisosinta  din pal alb. Sertarele sunt integral alb „laptoas”, diafane dar si moderne caci Antaro are alte linii, este „rectangularizat”.

Bucatarie echipata cu Blum AntaroUsile mobilierului executate tot de producatorul nr.1 din Romania, Nettfront, au frezare adanca si sunt infoliate alb cu structura, cel mai nou finis. Bineinteles, echiparea este tot cu manere Siro.

In partea de sus, o baterie demonstrativa de patru usi cu rame de aluminiu lucios sunt echipate cu diverse modele de Aventos, bineinteles cu capace albe.

Bucataria este luminoasa, iar interiorul calm si odihnitor. Obiectele colorate se aseaza perfect peste interior.

Iesind din „zona gri” platim ceva in plus. Nu foarte mult, clientul final trebuie sa stie asta. Insa am vazut ca imaginea globala suprinde placut anumite persoane care nu isi fac griji.

Asadar noi suntem pregatiti cu tot ceea ce are Blum mai nou. Din fericire (sau din pacate) pentru anumiti producatori, la noi clientul final poate vedea cum se misca normal un sertar Blum bine montat.Tandembox Antaro1

Clientul final primeste prin Blum mai mult decat cere: primeste un produs spectaculos si fiabil. Cand dupa vechea bucatarie cu glisiera cu role, acesta se decide sa faca una cu Blum va fi fericit deoarece se misca oricum altfel. Insa nu va sti poate niciodata cum ar fi fost acest altfel daca ar fi fost montat perfect!.

Mobila este totusi „arhitectura mica”. Ar fi bine ca si clientul final, in toate periplurile lui comerciale sa fie atent si la realizarea tehnica a produsului si sa aleaga pe cei competenti. Intr-un fel se cumpara o bucatarie de 600 ron si cu totul altfel una de 6.000-60.000! Sau daca primesc o recomandare, ii tenteaza pretul, macar sa faca o vizita cu meseriasul in showroom-ul nostru unde vor primi cea mai buna consiliere.

Mai ales ca incepand cu luna februarie se reiau seminariile tehnice pe diverse teme la care este binevenita toata lumea.

Tandembox Antaro3 Tandembox Antaro2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation