Usi_glisante_coplanare_Mixal_OnlineCine nu apreciaza mobila italieneasca? Multi ne-o dorim in casele noastre insa nu mereu ne-o si putem permite.

Italienii dau tonul in designul de mobila si de cele mai multe ori sunt si creatorii mecanismelor sau materialelor. Pentru ca la ei designerii sunt buni prieteni cu inginerii si fac echipa…

Sustin in fata vizitatorilor nostri straini ca suntem „cel mai latin popor” dupa italieni in ceea ce priveste gustul pentru mobila. Lumea educata de la noi „respira” designul italian.

Asa ca va sfatuiesc sa va aplecati cu atentie asupra firmelor romanesti care fac mobila de proiect pentru ca sigur va pot produce surprize placute.

Suprafetele mari, simple, elegante au patruns si in mobila. Nu vrem elemente aditionale, nu vrem fractii. Dorim usi glisante mari, fara rama, fara sina, fara canturi. Sistemul de usi glisante coplanar permite acest lucru insa spectaculos: usile se inchid in acelasi plan una langa alta, nu una peste cealalta. Putem realiza usi de dimensiuni mari care „descopera” un volum mare din dulap.

Mixal_Online_Sisteme_usi_glisante_coplanare_ Sistem coplanar usi glisante Mixal Online

Usile se pot executa din pal, mdf, lemn, dar si din eurolight. Inchiderea-deschiderea se face usor, miscarile sunt silentioase, usile se suprapun perfect una peste cealalta la deschidere. Sistemul beneficiaza de amortizare atat la inchidere cat si la deschidere.

Montajul sistemelor coplanare Mixal se face destul de simplu fata de alte sisteme similare. Si asa cum v-am obisnuit  in ultimul an, vor avea si un pret competitiv.Sisteme usi glisante coplanare Online Mixal

Produsul de stoc suporta 85 kg pe usa si va fi in functiune pe un dulap in showroom-ul nostru din luna februarie cand vom putea face si demonstratii de montaj.

Si nu uitati…La noi produsele sunt cel mai adesea montate si in functiune. Nu riscati montaje in necunostinta de cauza fara informatii preliminare si fara explicatii practice. Si cel mai important…stim cum se face.

Dulapul cu usi coplanare este poate cel mai costisitor financiar. Usile sunt mari, materialele pot suferi deformari. Acum doi ani, cu un sistem nemtesc si cu „consultanta” din partea vanzatorilor un reputat producator de mobila a trebuit sa retraga o lucrare de la client de acasa pentru ca usile nu s-au inchis niciodata cum trebuie. Si nu sistemul a fost de vina ci montajul defectuos si lipsa de profesionalism a vanzatorului.

Usi_glisante_Mixal_Usi_glisante_Mixal_Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation