lalele_colorate-800x600Pentru mamele noastre, pentru sotiile noastre, pentru fiicele noastre, pentru colegele noastre, pentru colaboratoarele noastre „La multi ani” de 8 Martie!

Rolul Femeii este primordial. Insa anul acesta, mai mult ca oricand femeile sunt in prim plan sau trebuie sa fie.

Chiar daca au vrut sa imparta cu barbatii totul (pana si viata politica si urmarile ei) trebuie sa o faca pana la capat. Miroase a praf de pusca in lume si trebuie sa incerce sa medieze. Dumnezeu le-a dat putere atat sa dezbine cat si sa adune.

Toti recunoastem ca este nevoie de o reformulare totala in societatea noastra. Cine poate insa sa „aprinda schimbarea”? Cine poate sa o intretina? Sigur ca tot femeia ca stalp de baza al societatii celei mici care este familia! Si cel mai probabil din familie de jos in sus se poate adauga noul, se poate inlocui vechiul.

Grea povara…Mare rol. Pentru o fiinta care in lumea de acum este impinsa in aceeasi directie voit controlata este destul de greu. Insa nu imposibil deoarece Femeia este aceea care da viata. Ea aduce schimbarea in viata barbatilor si tot ea este indreptatita la reusita!La multi ani de 8 Martie!!

Domeniul nostru, fauritor de bunuri necesare, in special in viata femeilor exista si se recreeaza continuu cu aportul femeilor care activeaza de la creatie, achizitie si pana la vanzare. Sigur, este in continuare un domeniu al barbatilor cu multa tehnica, cu utilaje, cu tehnologie. Insa fara „reglajul fin” pe care il face munca femeilor din domeniu lucrurile nu ar sta ca acum.

Fara femeile care creeaza amenajarile sau mobilierul, fara femeile care simt culorile si materialele altfel, produsul ar fi probabil „barbatesc” si deci putin prea uzabil.

Daca ne gandim ca mobilierul de bucatarie se adreseaza intr-o proportie covarsitoare femeilor am da mai multa importanta femeii in creatie dar si in vanzare.

In achizitii sau in contabilitate, dar adesea si pe fluxul de productie femeile aduc rigoare si eficienta.

la multi de de 8 martieFemeile antreprenor merita cu prisosinta statui. Sa conduci o afacere in domeniul productie de mobila, femeie, este o dovada de curaj, dar si de putinta. Sa faci o afacere in cel mai greu serviciu care se presteaza in piata si sa multumesti pe toata lumea e o mare realizare!

Va propun se ne gandim anul acesta si la femeile Ucrainei! Atat cele din zona de confilct cat si la cele din Basarabia care cu ochii inlacrimati isi petrec feciorii la un razboi care nu-i al lor! La cele care pierd feciorii carora le-au dat viata si i-au educat! La cele care nu mai au camin.

Sa facem un exercitiu de gandire si de simtire si sa apreciem ce avem!

La muti ani doamnelor! Sa tineti familiile unite si alaturi de Marea Familie a Tarii! La multi ani bunicilor noastre atatea cate mai traiesc si pot sa povesteasca!

 

 La multi ani si la multe primaveri fericite!

 Sa va dea si sa ne dea Dumnezeu pace si liniste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation