Manerul, tragatorul, butonul sunt piese mici care nu se pot alege dupa poze sau descrieri. Materialele din care sunt confectionate sunt diverse si au fiecare personalitatea lor.

Apoi, tehnologia este importanta si diferentiaza mult producatorii.

Oferta este relativ mare si alaturi de cateva firme europene renumite (nu multe) piata este asaltata de copii. In Photoshop toate arata corect.

Manerul trebuie vazut, pipait, uneori pus alaturi de material. Alegerea manerului trebuie sa fie o optiune proprie mai ales cand bugetul mobilierului a fost negociat serios cu producatorul.

Astazi vom continua descrierea produselor firmei austriece Siro, compania producatoare cu cel mai bun raport calitate pret.

Manerul  „SLIM”

Am putea traduce cu toate intelesurile: subtire, suplu, zvelt, delicat, fin.

Este un maner recomandat pentru suprafete lucioase in ambele variante de finisaj: crom lucios sau nichel satinat.

Este disponibil in mai multe cote (136mm, 168mm, 200mm, 232mm, 328mm) ceea ce-l face utilizabil pe diferite marimi de usi si pe cele doua directii.

Este o piesa simpla si eleganta si are o varianta „glamour” prin aplicarea unor fine si autentice cristale Swarovski.Maner 2108_crom_lucios

Aspectul rezulta din proportii, dar si din calitatea materialelor si a executiei.

SIRO a gandit inteligent fata dinspre usa care este usor curbata pentru a nu simti muchiile la strangere.

Este un maner atat pentru mobila de bucatarie, cat si pentru mobilierul de living, dormitor sau baie.

Merita vazut si pipait.

 

Manerul Wave 

Un maner de calitate care „da bine” pe orice suprafata: pal de orice fel, mdf vopsit si infoliat, etc. Se potriveste la fel de bine si pe aproape orice culoare!

Partea de prindere de suprafata este robusta si are rolul sau in designul produsului.

„Unduirea” de la care vine si numele sparge monotonia si adauga reflexe in plus. Este un maner „viu”, se simte cumva altfel si in functie de unghiul din care este privit mobilierul si este altfel in functie de lumina.

Este disponbil in dimensiunile 202mm si 266mm, finisaj crom lucios si nichel satinat.

 

Shiny

Un maner modern cu multa personalitate. „Rasucirea” elementului de baza in jurul axei care creeaza reflexe de lumina adaugata la luciul perfect al materialului te duce cu gandul la marea linistita cu miscari multe si mici si la senzatia traita in preajma ei. Daca inchizi ochii simti soarele si vibratia apei.

Se potriveste pe multe game de mobilier si…paradoxal intra si pe zona de usa in rama, lemn sau mdf infoliat.

Este o piesa care nu se estompeaza niciodata in peisajul casnic si este indicat persoanelor cu energie care vor  o schimbare.

Este disponibil in dimensiunile 150mm si 270mm, finisaj crom lucios si nichel satinat.

Nici pozele nici descrierea nu sunt indeajuns pentru a alege un maner. Rolul sau este major in designul mobilierului. Manerul, trebuie vazut, pipait. Materialul din care este facut si modul de prelucrare sunt doua lucruri definitorii.

 

Apollo

Manerul este denumit astfel probabil pentru ca zeul cu acelasi nume era infatisat ca „un tanar frumos, inalt cu statura zvelta si impunatoare”.

Ca majoritatea manerelor din generatia sa, Apollo este suficient de prezent metalic ca suprafata si multumeste atat pe cei care vor ca piesa „sa se vada” dar in acelasi timp sa ramana, zvelt, modern. Partea frontala este suficient de ferma si prietenoasa la prindere, designul este provocat prin minimizarea acesteia la „aterizarea” pe usa.

Manerul are dimensiuni (200mm, 360mm)  create atat pentru folosirea verticala, dar mai ales orizontala, pentru sertare ample.

Liniile drepte, dar si rotunjite il fac agreat atat pentru designul latin, cat si pentru cel german.

Calitatea marca SIRO il recomanda inca o data in plus.

 

Dionis

Oare cel ce l-a denumit s-a gandit la vanatoare? Sau la vin? Sau la fertilitate? Sau la toate odata?

Dionis era un zeu frumos cel putin asa il arata reprezentarile.

Manerul este deopotriva frumos, misterios dar si ferm. De data aceasta partea de tragere este asezata transversal astfel incat manerul este robust insa frontal pare foarte subtire.

Desi are o denumire barbateasca este in preferintele doamnelor. Adevarat este obiectul te imbie sa…gandesti. Nu este simplu sa iti placa si..atat.

Este ajutor si varianta de suport pentru prosoape (a fost eliminata una dintre prinderi), atat pentru bucatarie, cat si pentru baie.

E un obiect cu personalitate poate potenta mult mobilierul.

Merita vazut. Pozele nu spun mare lucru.

Calitate austriaca SIRO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation