??????????????????????Adezivii de contact sub presiune incep sa fie folositi in piata noastra. Prin urmare oferta s-a imbunatatit si apar noi produse.

Dupa cativa ani in care am promovat diferite tipuri de adezivi de acest tip, dupa ani in care am testat toate tipurile ce se vand in piata avem expertiza necesara pentru a enunta niste concluzii.

Dintre toate, doua sunt cele mai importante, si anume:

– adezivii de acest gen nu sunt cei mai recomandati pentru toate situatiile. Una este sa lipesti doua placi de pal sau abs pe cant si alta sa lipesti hpl pe diferite straturi suport. Conditiile pentru o buna lipire a hpl-ului trebuie indeplinite neaparat pentru succesul operatiunii. Sunt extrem de utili pentru lipirea cu viteza mare si fara presa insa pretul lipirii este mai mare decat in situatia adezivilor clasici. Adezivii clasici recomandati pentru lucrul sub presa sunt mai stabili pentru placile mari si nu cer multe conditii de lucru;bucatarie-forme-curbe

– cel mai bun adeziv este cel cu care nu ai avut probleme respectand conditiile cerute. Schimbarea frecventa a adezivilor sub presiune presupune schimbarea manoperei. Muncitorul obisnuit cu o anumita vascozitate, cu un anume timp de uscare si cu o anumita forta de presare poate rebuta cateva lipiri importante pana se obisnuieste cu noul adeziv.

Mi-as permite sa spun ca adezivul Gold fabricat de Gemini este cel mai bun in acest moment pentru lipirea suprafetelor lucioase care se stie ca reflecta orice neuniformitate generata pe placa suport prin pulverizare. Un profesionist care controleaza bine pistolul si vascozitatea mai scazuta a acestui adeziv profitand si de calitatea mai buna a substantei active din butelie decat in cazul altor adezivi poate realiza o lipire pefecta in care efectul cojii de portocala este zero!

HIGH_PRESSURE_LAMINATEGemini este comercializat de firma Ingart Studio care este un bun comerciant de vopsele pentru industria de mobila. Modelul sau basic se numeste CLEAR.

Produsul inovator GOLD, in acest moment nu are corespondent in piata.

De la noi puteti achizitiona pachetul Easy Start pentru incepatori si fara nici un cost de toate cunostintele necesare pentru a avea succes la lipire cat si informatii privind realizarea structurilor pentru diferite tipuri de mobilier placat cu hpl. Pentru cei care vopsesc structuri comercializam cpl la rola. Puteti achizitiona lungimea dorita pentru a va putea imbraca structura inainte de vopsire.

Canistra adeziv lipire hpl grabfast clear  Canistra adeziv lipire hpl grabfast gold

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation