Multi cunoscuti constata malitios „ati scris despre cutare”, „promovati firma x sau y”. De aceea vreau sa precizez urmatoarele:

Scriu adesea despre produsele sau serviciile unei companii fara sa ne fie client sau fara sa avem nici cel mai mic beneficiu. Scriu din convingere considerand ca intr-un anume moment am vazut ceva frumos sau bine facut. Daca blogul nostru este citit au de castigat clientii prospecti sau cumparatori de mobila.

Scriu si despre unele dintre companiile client insa mult prea putin. Ar trebui sa laud multe, multe firme insa nu sunt persoana care lauda usor, critica este mai degraba caracteristica.

Din pacate multe firme neglijeaza actiunile de marketing. Nu trimit poze, nu vorbesc de lucrarile lor. Chiar daca au ceva important de spus, de aratat, nu o fac.

Sunt firme mici, deosebite si antreprenori care chiar ar merita sa fie cunoscuti.

Daca blogul a ajuns sa fie luat in considerare inseamna ca o parte dintre potentialii clienti, dar si proiectanti au gasit ceva interesant aici de citit.

Deci, dragi colaboratori: daca aveti ceva de spus, daca aveti ceva de aratat, daca puteti vorbi si arata lucrarile dvs reprezentative (sau inovatiile, creatiile) contactati-ne! Le putem face cunoscute! Indrazniti!

 Dragi studenti,

 Daca doriti ca sa fiti cunoscuti de antreprenori sau de potentiali clienti, vorbiti de lucrarile sau proiectele voastre. Le vom prezenta aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation