Sunt adesea producatori care spun ca nu au decat clienti care vor mobila ieftina. Probabil ca si buna, altfel nu ar fi nici o problema, nu?

De aproape doi ani cautam solutii alternative la produsele premium pe care le vindem pentru cei de mai sus, atat producatori cat si clienti. Uneori le mai si gasim. Trebuie insa sa recunosc pentru ca este greu, foarte greu.

Un produs fara nume nu are istorie, deci trebuie testat. Nu vrem sa fim alaturi de cei din piata care au sloganuri de genul „preturi fara concurenta” sau de cei dedicati calitatii, dar care nu stiu bine semnificatia cuvantului in limba romana.

Deci am montat, incarcat, testat si..schimbat produse. Cand vinzi de o viata Blum este greu sa accepti altceva, pentru ca orice ai face…nimic nu este ca Blum.

E nevoie apoi de timp rezonabil pentru a vedea rezultatele. Nu avem ce face, formatia inginereasca a catorva dintre noi ne tine blocati in aceasta cutuma.

Majoritatea companiilor care pun pe piata sau produc lucruri mai ieftine nu au nici standarde speciale de lucru. Adica nu au marfa la vreme sau nu stiu sa comunice corect sau eficient. Nu noi romanii suntem cei mai rai de pe lumea asta, sunt si spanioli, si turci si polonezi si italieni, chiar si nemti, mult mai neserioasi ca noi! Numai ca nu toti stim asta, ii consideram superoameni si avem mari pretentii doar..de  la noi. Deci sunt probleme si din directia  asta.

Trecand prin si de cele de mai sus am reusit sa introducem in portofoliu o suma de produse alternative care sunt in regula si se pot folosi cu succes la mobilierul cu pret mic!

Multumesc pe aceasta cale producatorilor mari si mici care au avut incredere in discernamantul nostru si au ales de la inceput sa le foloseasca si sa experimenteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation