eveniment-karim-rashidJoi 15 octombrie, de la ora 10 are loc un eveniment deosebit la Grand Cinema & More, Baneasa Shopping City.

Designerul Karim Rashid va sustine o conferinta intitulata „How design will change the world”.

Design Yourself este cartea cartea lui de mare succes care este in librarii si in tara noastra. Ca si consumator de design sau ca promotor de materiale inovatoare cu care designerii isi fauresc proiectele, sunt destul de atent (trag cu urechea) la parereile celor avizati dar mai ales ale tinerilor arhitecti/designeri de interior romani. Intre ei parerile sunt impartite, pentru unii Karim este genial, pentru altii hmm… Oare de ce?karim-rashid-

Poate pentru ca personajul are un demers prea „moralizator”? Isi da cu parerea despre toate? Sau poate pentru ca nu are „ajutoare” care sa ii deseneze lucrurile mai putin placute? Pentru ca isi matura trotuarul din fata magazinului din New YorK? In entuziasmul meu fata de lucrarile lui am crezut ca toata lumea il place. Insa gusturile nu se discuta si mai ales intre profesionisti. Pot spune insa ce imi place. Oricat de extravaganta sau de „colorata” este o creatie de a lui (desi lopata de plastic nu poate fi catalogata asa) este inteligibila pentru client sau utilizator. Karim nu lasa niciodata impresia ca a facut ceva pentru ca i-a placut lui sau pentru ca „asa a simtit” sau ca „este in perioada roz” (cum mai aud eu cate o tanara creatoare).

Creatiile lui au utilitate imediata, nu au nevoie sa se invecheasca. Poate si pentru ca lucreaza mult  „la comanda” chiar si obiectele de design sau patternul diferitelor suprafete decorative. Relatia lui cu materialele este fireasca si aproape perfecta. Karim este insa unic nu numai prin creatiile lui cat mai ales prin ceea ce transmite. Este cel mai bun ambasador al designului de calitate, cel mai bun comunicator dintre designeri. Numai daca acestea ar fi singurele motive si tot ar merita sa veniti joi la eveniment.

Evenimentul va avea loc la Grand Cinema & More Băneasa Shopping City, este organizat de Brand Minds.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation