usi-glisante-paxPentru „pretentiosi” adica pentru arhitecti si designeri, dar si pentru o buna parte dintre clienti este disponibil acum un nou sistem de usi glisante LINE-PAX.

Adesea o sticla printata migreaza imaginea pe cele doua sau trei usi, adica imaginea se desfasoara pe intreaga suprafata. Fie ca este un model repetitiv sau pur si simplu un portret sau peisaj este neplacuta intersectia ei cu manerele usii glisante. Am vazut candva o doamna care si-a dorit imaginea sa intinsa pe plaja in costum de baie care se aseza pe ambele usi. Pentru ca cele doua manere verticale s-au nimerit peste o anumita parte anatomica a distinsei doamne, producatorul a trebuit sa munceasca din nou si sa repozitioneze imaginea! Adica alta sticla, alt print!

Ce este LINE-PAX?

Un sistem de usi glisante in rama ca mai toate…Rama este robusta si pregatita sa nu se inconvoaie. Profilele orizontale sunt serioase si rolele inferioare sunt ascunse in profil. Rotile sunt garantate „pe viata”. Se vad cu ochiul liber ca sunt din materiale mai pretentioase.Usi glisante in rama PAX

Cel mai tare lucru este faptul ca sticla nu se introduce intr-un canal sau „nut” ci se aseaza pe profil care nu mai are decat o margine laterala de 4mm. Peste marginea sticlei nu se mai petrece nici un alt material si tot ce se vede sunt 2mm de aluminiu vertical care de la cca 2m distanta nici nu mai conteaza!

Bine, bine, dar sticla cum sta? Cum este utilizatorul protejat?

Au aparut mai multe metode de lipire a sticlei pe metal. Le stiti si dvs producatorii. Noi va oferim deocamdata doar banda dublu adeziva transparenta.

Sticla trebuie securizata sau protejata cu folie de securizare pe spate!! Nu cu benzi de banda scotch cum fac utilizatorii de PKM sau SKM! Banda scotch imbatraneste repede este de proasta calitate si neconforma pentru aceasta aplicatie!

Sistemul LINE-PAX este disponibil in doua culori aluminiu si alb. Cu el se pot face usi cu dimensiunea de max 1100x3000mm.

Sistemul finisaj aluminiu este disponibil pe stoc si costa cca 70 eur/usa insa producatorii de mobilier beneficiaza de reduceri consistente.

sisteme-usi-glisante-pax-sevroll usi-glisante-pax-sevroll

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation