Dormitor copii HPLAm publicat adesea lucrari cu hpl realizate in diferite tari europene. Cautand sa vad ce mobila cu hpl s-a mai executat in Romania am descoperit firma Magicmob din Bacau. Si am ramas impresionat.

Cel mai frumos dormitor de fetita pe care l-am vazut pana acum. De ce ? Pentru ca este deopotriva inedit, modern, practic si poate fi folosit multi ani. Timpul poate trece fara probleme, copilul creste si devine adolescent si mobilierul nu se demodeaza.

In primul rand, creatorul lui, matematician de profesie este un virtuos al curbei.hpl-stejar-dormitor-copii

Stim ca majoritatea fabricatorilor executa cutii. Pe care le aseaza in cutii mai mari (vorba lui Karim Rashid). De ce? Pentru ca sunt mai usor de executat si pentru ca masinile stiu sa faca in principiu doar linii drepte. Curbele sunt insa facute de creator in natura (nu linii drepte) iar in mobila de oameni. Care trebuie sa stie meserie.

La lucrare s-a folosit hpl stejar ferrara natur si alb perlat. Combinatia este linistita si accesibila pentru orice gust. Hpl-ul este un material de calitate mult superioara pal-ului melaminat iar unele structuri imita perfect furnirul.

Magicmob stapaneste lucrul cu hpl. Puteti vedea mai jos si alte lucrari destul de reusite. Geometria face casa buna cu designul si este baza unei manufacturi de calitate.

amenajare-hpl-

mobilier-curb-hpl

mobilier-curb-hpl-

Felicitari Magicmob!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation