sisteme-usi-glisante-sevroll-Poate ca acum avem in portofoliu prea multe sisteme pentru culisarea usilor atat pe sina de jos cat si pe sina de sus. Asa ar parea pentru ca nu sunt usor de gestionat stiut fiind ca orice sistem are mai multe parti componente dar si formate diferite de profile.

Insa adesea vedem usi facute cu sisteme nepotrivite sau un anume sistem este folosit fara discernamant pentru orice greutate sau pentru orice dimensiune de usa.

Noi avem ambitia sa acoperim orice cerere cu solutia tehnica potrivita la costuri decente. Asa a aparut in portofoliul nostru sistemul Sevroll produs in Polonia.

Dupa experienta Komandor – produs tot  in Polonia care a facut istorie si la noi (noi l-am vandut incepand cu mai bine de zece ani in urma) ne-am indreptat tot catre aceasta piata si am ales un brand serios care are in portofoliu multe profile.

Prin ce se recomanda Sevroll?usi-glisante-sevroll

In primul rand prin ansamblul de roti de rulare si de ghidare care sunt garantate pe toata durata de viata a mobilei! Rotile asigura o rulare lina, silentioasa iar calitatea este vizibila cu ochiul liber.

Am ales deocamdata doua profile maner: Porto si Rex. Primul este simetric si poate fi folosit inclusiv la usi de divizare (despartire, trecere). Cel de-al doilea seamana cu altele deja vandute insa impreuna cu profilele orizontale permit realizarea unor usi de pana la 1500 mm latime.

Peste 1100 mm latime apar curburi la materiale si pe orizontala care la 1300mm se manifesta vizibil. Peste aceasta latime trebuie un alt sistem si acesta este Maxim. Este elegant, de calitate si la un pret normal reuseste sa tina in parametri o usa de 1500X2700!

Sistemul Sevroll Line-PAX aduce ceva inedit si necesar. Profilele nu se mai rasfrang peste sticla, nu se mai vad. Print-ul de pe sticla nu mai are intreruperi.

sistem-usi-glisante-pax-sticlaEste cel mai elegant sistem cu rulare pe sina de jos din piata la acest moment.

Am reusit sa aducem si cea mai ieftina si bine realizata usa in rama din aluminiu. Are profile verticale cu sectiune inchisa si profil orizontal puternic. Profilul divizor are 3mm latime pe fata!

Sevroll vine alaturi de Galex si Adoor. Pretul sau este in aceeasi zona (cu exceptia Blue care este mult mai ieftin). Fiecare are particularitatile lui si ele trebuie exploatate corect astfel incat usa sa reziste 10-15 ani fara probleme. Abia acum putem sa latim usile fara sa se curbeze, fara ca rotile de jos sa se uzeze prematur sau cele de sus sa frece pe sine!

Clientul va primi fiabilitate si confort suplimentar fara sa plateasca in plus iar dvs stati linistiti in garantie si postgarantie!

 

sistem-usi-glisante-sevroll

 

sisteme-usi-glisante-sevroll

sevroll-sistem-usi-glisante-

usi-glisante-sevroll-polonia-

One Thought on “Noi sisteme pentru usi glisante

  1. nicolae popa on 3 noiembrie 2015 at 12:34 said:

    nu am putut sa descifrez tot comentariul in legatura cu acest sistem de culisare Sevrol pentru usa cu latime pina la 1500 mm . Ne intereseaza . va multumim . Nicolae Popa 0744546355

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation