„Patru ore de stat in picioare la birou echivaleaza cu o cursa de alergare prin parc”, spun specialistii.

Pozitia de lucru verticala este o pozitie naturala in care omul este pregatit mereu pentru actiune. Este sanatoasa si creste mult productivitatea. Prin contrast, statul pe scaun imbie tot la stat si provoaca mari probleme in timp.

Am citit tot mai des ca remediul pentru durerile de spate la cele mai multe persoane consta in…a sta mai mult in picioare. Alternarea perioadelor de stat pe scaun cu cele de stat in picioare, limitarea comunicarii pe mail in cadrul aceleiasi cladiri si inlocuirea cu comunicare directa sunt actiuni care imbunatatesc considerabil starea de sanatate si silueta.

Pentru a lucra in pozitie verticala trebuie ca blatul de lucru sa ajunga la o alta inatime decat cea pentru stat in sezut. Acest lucru se realizeaza cu un cadru de birou reglabil pe inaltime. Cea mai comoda este actionarea electrica a cadrului si este realizata inclusiv de furnizorul nostru Voga. Acesta a scos mai tarziu produsul pe piata insa l-a facut bine si la costuri mai mici decat alte companii. Ridicarea/coborarea se face silentios prin actionarea unei tastaturi cu doua butoane dispusa sub blat.

Daca aveti multa aparatura electronica pe birou puteti folosi o solutie moderna de conectare: priza multipla cu conexiuni de curent si date care se gaseste si in portofoliul nostru sub diferite forme si combinatii.

Biroul reglabil pe inaltime poate fi executat usor: nu are nevoie decat de un blat care sa fie fixat pe acesta. Sigur, calitatea blatului si executia acestuia fac diferenta.

Cadrele pot fi vazute in showroomul nostru in varianta gri-aluminiu iar in curand vom echipa primele birouri in firma noastra cu cadre alb matase si blaturi din hpl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation