accesorii dressing, sisteme usi glisanteDe nevoile noastre de depozitare:

– deschidem o listă, încercăm să identificăm ce dorim să depozităm şi facem o schiţă pentru a realiza de cât spaţiu avem nevoie;

– sistemul de deschidere al uşilor: balamale, uşi pliante (frânte), uşi glisante;

– estetica, dată în principal de design-ul uşilor.

Întotdeauna vom avea nevoi mai mari decât spaţiul disponibil. Nu trebuie să fim frustaţi doarece există destule soluţii pentru ca într-un asemenea dulap să intre “o casă întreagă”.

ORGANIZAREA DRESSING-ULUI

Este foarte important să valorificăm cât mai mult spaţiul din dulap fără să lăsăm zone nefolosite. Dacă veţi citi cu atenţie sfaturile vă veţi îndeplini obiectivul şi veţi fi mulţumiţi.

Accesoriile interioare pentru dressing ne ajută să depozităm cât mai bine lucrurile, să le păstrăm la îndemână fără a ocupa prea mult spaţiu. Pentru a găsi soluţia potrivită pentru dvs. puteţi îmbina folosirea diverselor accesorii. Cel mai indicat în organizarea unui dressing este să începem cu hainele pentru a putea vedea spaţiul pe care acestea îl ocupă şi pentru a ne da seama cât loc mai rămâne şi pentru celelalte lucruri. accesorii dressing

În general, partea de sus a unui dulap este destinată hainelor care fac schimbul de sezon. De asemenea acolo mai pot fi depozitate obiecte care se folosesc doar de câteva ori pe an şi anume genţi mari, geamantane, cutii, etc.

Aici dulapul are nevoie de poliţe pentru folosirea cât mai judicioasă a volumelor. În situaţia în care avem nevoie de partea de sus pentru utilizare curentă, putem face o depozitare de costume pentru ambele sexe. Trebuie să folosim însă liftul pentru haine care printr-o manevră foarte simplă poate coborî obiectul până la o înălţime comodă.

Investiţi de la început într-un lift pentru haine de calitate – nu numai că acesta este mult mai fiabil şi silentios, dar nu riscaţi să vă pătaţi hainele cu ulei.

Dedesubt, într-un volum care cuprinde trei pătrimi din dulap ca şi înălţime (circa 1,80m) putem folosi o bară de haine pe care vom pune umeraşe cu tot ceea ce dorim. Bara de haine se fixează la o distanţă de circa 8-10 cm de poliţa de sus pentru a se putea scoate comod umeraşul. Pe bara de haine putem agăţa umeraşe cu cămăşi, tricouri, pulovere, sacouri, fuste, pantaloni, geci, etc.

Atunci când nu avem buget suficient şi alegem soluţia poliţelor în partea superioară folosim pentru acestea circa o pătrime din înalţime, adică aprox. 60cm.

Trebuie ştiut că o poliţă de pal are nevoie de reazeme la maxim 80-90 cm în funcţie de ce punem pe ea, iar bara de haine poate fi mai lungă. Când bara de haine se încarcă cu haine mari, aceasta trebuie susţinută intermediar.

O altă modalitate de depozitare a pantalonilor şi a fustelor este folosirea suporturilor speciale pentru organizarea dressing-urilor. Încălţămintea ocupă destul de mult loc ca şi volum într-un dulap şi de aceea trebuie organizată foarte bine.

Dacă până acum credeaţi că este greu să depozitaţi pantofii, acum găsiţi o varietate de metode: suporturi extensibile, extractibile, reglabile pentru pantofi.

                      

Un alt obiect care trebuie depozitat în dressing sunt genţile. Ele pot fi introduse în săculeţi şi aşezate pe poliţe sau în sertare cu compartimentări.

Ciorapii, lenjeria intimă, căciulile, fularele, mănuşile pot fi aranjate separat cu ajutorul sertarelor sau pot fi organizate în coşuri de haine.

Accesorii precum bijuterii, ochelari de soare, portofele, bentiţe, clame de păr, eşarfe, curele, se pot aranja în sertare cu compartimentări. Toate sunt aranjate şi la vedere, astfel încât veţi alege mai uşor accesoriile potrivite pentru ţinuta dumneavoastră.

Curelele, cravatele, eşarfele pot fi depozitate şi cu ajutorul suporturilor special create pentru acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation