mobila-expo-2016-bucuresti

Aflat la a doua editie targul de mobila de primavara se desfasoara intre 7 si 10 aprilie la Bucuresti.

Este cea mai potrivita perioada pentru un targ de mobila, la inceput de primavara, inceput de sezon de amenajari sau constructii.

O sa amintesc mereu argumentele pentru care aceasta manifestare trebuie sa continue, sa se mareasca si poate sa devina de sine statatoare.

Companiile au avut ragaz sa se pregateasca pe perioada iernii. Nu sunt luni incarcate lunile ianuarie – martie pentru productie si nici luni de concedii precum cele ce preced Bife.

Atentia clientului este mai puternica si nu este deturnata de alte preocupari ca in luna septembrie si urmatoarele.

Bransa nu concureaza pe bugetul romanilor cu alte domenii ca in toamna (vezi companiile de electronice si perioadele de Black-Friday).

Si motivele pot continua.

Este un targ bun pentru piata din Bucuresti si Ilfov si nu numai. Pentru ca este alaturi de Expo Construct, Ambient, Romtherm, etc publicul vizitator este format din prospecti cu buget mai mare, arhitecti, designeri, persoane care vor construi.

Pentru o companie din provincie este o buna deschidere pentru piata capitalei iar pentru firmele din Bucuresti in afara prospectilor de alt nivel o oportunitate sa stabileasca relatii de colaborare si pe alte directii decat cele consacrate.

Dorim mult succes colaboratorilor expozanti, dar si organizatorilor. Vom reveni cu imagini si comentarii pe parcursul manifestarii.

                                                 rebel-furniture-mobila-expo

                                                 nett-front-mobila-expo

                                                 mobila-expo-romvitrine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation