Toata lumea expune la targul de mobila cu convingerea ca produsele sale sunt speciale si vor atrage consumatorul. Si intr-o oarecare masura se si intampla acest lucru pentru ca fiecare marfa isi are pretul si clientul sau.

Sunt insa si profesionisti care an de an exceleaza. Si atunci merg acolo pentru a capata validarea consumatorului. Testul targului e un test bun indiferent daca rezultatul este deosebit sau mai putin multumitor comercial. Targul injecteaza expozantului anticorpii necesari pentru viitor.
img_7427Dupa prima zi de targ, in care am vizionat in graba tot, am plecat acasa cu doua impresii contradictorii: una de gust amar pentru ca la capitolul feronerie si accesorii nu prea ai ce vedea in zona de calitate/design/inovatie si una agreabila data de vizionarea unui produs nou in standul Si-Pro: bucataria Verona Line.

Impozanta. Spectaculoasa. Greu de copiat! Un produs in care s-a investit creatie, tehnologie, rabdare, rigoare! Vad ca in ultimii ani Si-Pro alege o nisa care il diferentiaza de restul competitorilor si cu o experienta de necontestat in domeniu reuseste sa creeze produse despre care poti jura ca au fost executate in Italia sau in nordul Europei.

Si-Pro nu a facut nici un compromis in partea de executie. Calitatea este indiscutabila, usile si diferitele elemente de lemn sunt realizate corect, feroneria folosita este Blum. Blatul de compozit natural completeaza nota sobra, clasica iar electrocasnicele de calitate aduc sporul tehnologic unui produs premium. Manerele sunt realizate de Giusti si Siro.img_7429

Este un mobilier incapator, de volum care isi are locul intr-un casa cu pretentii. Probabil ca si antreprenorii care acum sunt la varsta maturitatii active inteleg mult mai bine profilul consumatorului educat, cu buget care isi doreste sa foloseasca un mobilier clasic si modern in acelasi timp pe care nu il vor schimba curand, poate chiar il vor lasa mostenire.

Din experienta mea foarte saraca in linii si stiluri in zona clasica nu pot emite opinii. Nu stiu daca Si-Pro a respectat riguros elementele unui produs cultural. Insa ca inginer si ca comerciant de materiale de mobila de calitate ridicata, de om care a vazut mereu mobilierul realizat in piata romaneasca, pot spune ca mi-a placut. M-a bucurat chiar. E un salt mare si un castig major pentru consumator care poate primi la comanda, pe nevoile si spatiul sau un produs „Kitchen-Living” pe care nu trebuie sa il mai importe si pentru care plateste mai putin.

 Stimati consumatori dar si producatori de mobilier! Mergeti in standul Si-pro pentru ca aveti ce vedea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation