La o primă impresie arată ca un costum spațial dintr-un film science-fiction: costumul AGE EXPLORER®. Într-adevăr, el ne ajută să călătorim în viitor. Cine îl poartă, îmbătrânește în doar câteva minute cu zeci de ani.

În funcție de etapa de viață în care vă aflați, se schimbă obiceiurile, părerile, dar și nevoile. Pentru că o bucătărie este folosită în medie timp de 20 de ani, la proiectarea bucătăriei trebuie să aveți în vedere deja o echipare confortabilă. Dar cum putem ști astăzi ce va fi important mâine? Aici intră în joc AGE EXPLORER®: Costumul a fost dezvoltat de institutul Meyer-Hentschel din Germania. Componentele sale simulează limitări fizice tipice, care pot apărea de-a lungul timpului. În multe branșe, de ex. în industria auto, producătorii de aparate sau în comerțul cu amănuntul se poate cerceta astfel, ce anume face ca anumite produse să fie durabile.

o_expeditie_cu_age_explorer_blum

În studiile de cercetare de la Blum, utilizatorul de bucătării ocupa locul principal-prin urmare si necesităţile şi cerinţele generaţiei mai in vârstă. AGE EXPLORER® conferă o senzație reală a limitării mișcărilor, fiind un instrument util în verificarea și testarea produselor. În cazul simulării situațiilor practice – ca de exemplu gătitul, utilizarea dulapurilor, și curăţenia – obținem cunoștințe care intră direct în procesul de dezvoltare de produse noi. Astfel, se asigură faptul că utilizatorii de bucătării de orice vârstă se pot bucura de bucătăria lor timp de mulți ani după achiziția ei. Chiar şi angajaţi din diferite departamente ale companiei îmbracă acest costum cel puţin o data. Astfel ei pot integra experiența personală în munca lor de zi cu zi.

age_explorer_blum_MISIUNEA: Să știm deja de astăzi ce este important pentru utilizatorii bucătăriilor de mâine.

ECHIPA: Angajați Blum din diferite departamente

ECHIPAMENTUL: Costumul AGE EXPLORER®

EXPEDIȚIA: O călătorie în timp cu limitarea mișcărilor

Siegfried Röck este unul dintre specialiştii care se ocupă cu dorințele clienților la Blum. Deja de mulți ani lucrează cu costumul AGE EXPLORER®.

Care este rolul cercetării nevoilor la Blum? O bucătărie trebuie să corespundă zi de zi așteptărilor. Astfel, trebuie să fie nu doar frumoasă, ci în special practică, și asta pe termen lung. Noi ne vedem ca niște pionieri pentru utilizatorii de bucătării, cu scopul de a dezvolta soluții de feronerii pe termen lung. Cercetarea necesităților ne oferă recunoaștere cu privire la acele funcții care sunt importante pentru viitor.inspiratia-in-bucatarie-age_explorer_blum_

Din ce motiv se folosește AGE EXPLORER® de la Blum? Experiența personală, directă este una dintre cele mai efective metode de a recunoaște despre ce este vorba. Cercetarea practică cu AGE EXPLORER® ajută echipa să ajungă la recunoașteri noi, nu doar pentru dezvoltarea de produse. Și angajații Blum care lucrează în dezvoltare, vânzări sau marketing obțin o înțelegere mai bună a utilității garniturilor funcționale, pe propriul corp! Astfel, fiecare dintre ei au șansa de a explora AGE EXPLORER®.

inspiratia-in-bucatarie-age_explorer_blumCare sunt recunoașterile din cercetare cu AGE EXPLORER®? La fiecare dezvoltare a unui produs nou, se realizează cel puțin o probă de gătit cu costumul de simulare a vârstei înaintate. Noi integrăm produse în bucătărie și observăm procesul de gătit cu ajutorul unor camere. Avem astfel posibilitatea de a identifica diferențele în operare și potențialul de optimizare rapid și simplu. În acest context este vorba de teme ca de exemplu ergonomie, calitatea mișcării și confort de operare, de ex. cu ce viteză se deschide o extragere acționată electric.

Cum folosiți aceste recunoașteri? Ele sunt preluate direct în dezvoltarea de produse. Pentru noi, aceasta este calea optimă pentru a ne asigura că noile noastre produse pot fi utilizate de către toți utilizatorii la nivel global, în mod simplu și plăcut, acum și în viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation