accesorii-dressing-moka-Un dressing cu pretentii este adesea specific unei locuinte pe masura. Nu investete nimeni 2-3 sute de mii de euro intr-o casa ca sa o echipeze cu mobilier din pal melaminat, cu usi glisante ieftine sau cu accesorii turcesti sau chinezesti.

Anii de criza au indepartat cumva piata romaneasca de profil din zona de calitate si de design pe segmentul dressing. Producatorii speriati de cerinta „pret mic”, „pret redus” si de laitmotivul „Cat e discont-ul?” omiprezente in discutiile cu masa cumparatorilor au inceput sa promoveze produse ieftine sau copii in materie de  accesorii de interior. Marturisesc ca ne-am adaptat si noi si oferim asemenea produse fabricatorului.

Sunt insa si cumparatori avizati si pretentiosi care daca nu au mai gasit mobilierul cerut in piata noastra l-au cumparat de afara.

Insa criza a trecut si au aparut cerinte noi. Producatorii de pal au scos suprafete structurate, suprafete „syncron” care imita perfect fibra lemnului. Cerinta pentru suprafata furniruita a crescut si ea si au aparut tot mai multi producatori.

Noi am introdus Galex Practik Furnir, sistem de usi glisante imbracat in furnir flexibil care a dat alte valente estetice dulapului si a rezolvat problemele tehnice ale usilor din lemn.moka-accesorii-pentru-dressing

Pentru interiorul incaperii dressing am indraznit si am propus sistemul TRAM care se constituie intr-o solutie practica, estetica si versatila superioara oricarei organizari cu cutii de tip dulap.

Am observat insa ca consumatorul final ar voi cateva „piese” in interiorul dulapului. Dulapurile  de masa, la pret popular beneficieza de sisteme de organizare ieftine care se gasesc in zona marilor retaileri din nord care stiu intotdeauna sa se pozitioneze pe nevoi.

De ce sa nu putem oferi produse si in zona de calitate si design? Facem dulapuri pretentioase din lemn sau mdf vopsit, folosim sisteme de inchidere a usilor OnLine sau InLine, dar nu oferim ce trebuie la interior?
accesorii-dressing-moka
Sistemul de accesorii pentru interior Moka este elegant, practic si versatil. Producatorul a folosit culoare (de acolo Moka) pentru a iesi din zona metalica promovata pana acum: crom, aluminiu, etc. Nuanta „da bine” cu orice corp si cu orice usa. Merge la fel de bine si in zona furniruita fiind vorba de o culoare de pamant.

moka-accesorii-pentru-dressing-

Vedeti in poze si in filmulet accesoriile si partile componente.

Deocamdata sunt diponibile la comanda in termen de cca 15 zile (sau mai putin, depinde care este timpul pana la importul nostru).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation