sisteme-usi-glisante-sevroll-(4)Usile glisante sunt inca in preferintele clientilor pentru inchiderea dulapurilor sau dressingurilor.

Criteriile de alegere a sistemelor s-au nuantat, nu numai pretul este urmarit acum.

In acelasi timp materialele folosite pentru usi se nuanteaza. Producatorii de pal se intrec in nuante si structuri noi, sticla vopsita sau printata incepe sa nu mai fie atat de ceruta. Creste cererea de placi furniruite, de impletituri din fibre naturale (ratan, etc) sau de suprafete alternative cu luciu de calitate mai ridicata, hpl, etc.

Multi dintre comercianti se rup greu de sistemele turcesti sau cand o fac raman la rama de aluminiu care nu pune prea multe conditii la combinarea cu alte materiale de interior.

Pentru acestia, ca sa nu se mareasca costurile, dar sa se treaca la o calitate mult mai buna a produsului care ajunge la consumator, noi am introdus sistemul de usi glisante in rama Blue. Calculati pretul unei usi echipate cu PKM si „inramate” cu ce profile turcesti doriti, comparati cu cei 25 eur ai unei usi complete ai sistemului Blue, analizati diferentele constructive si veti intelege ca a venit vremea sa folositi un sistem superior. Merita, pentru munca si prestigiul dvs, dar merita si clientul. Pentru 5-10 lei pe usa, la 2-3 usi per dulap, oricine, ce ar alege?

Daca clientul dvs (care se presupune ca nu se pricepe tehnic)  misca o usa cu Blue si una cu Pkm simte diferenta? Cu certitudine da. Rularea este silentioasa, usa nu sare de pe sina la miscare brusca. Iar peste 3-5 ani care dintre ele ruleaza ca la inceput?sisteme-usi-glisante-sevroll-(3)

Dar sa parasim aceasta zona de produse. Titlul se refera la tendinte. Tendintele sunt clare:

– usi late sau de dimensiuni mari

– rame ale usilor cat mai putin vizibile sau de culori, nuante, structuri adecvate, altele decat aluminul natur

– sisteme cu inchideri diferite de cele uzuale

-sisteme de usi glisante care ascund canturile si sinele dulapurilor

-amortizare la inchiderea usilor

Usa de dimensiune mare are doua neajunsuri: are greutate mare si se poate curba. Daca folosim un sistem neadecvat, in 2-5 ani sistemul se va uza preamatur sau mai rau, usa se va curba si nu va mai trece una pe langa cealalta.

Producatorii de serie au gasit solutia divizarii usii in mai multe suprafete pe verticala micsorand tensiunile si controland din proiectare dimensiunile usii. Daca insa trebuie sa croim la „cerere”  orice latime, orice inaltime si orice miez lucrurile se complica. Pentru aceasta situatie, noi am cautat mult in ultimii 10 ani in productia europeana de profil. Si am ales sistemul fabricat de Sevroll deocamdata cu trei forme de manere verticale: Porto, Rex, Pax.

sisteme-usi-glisante-sevroll-(5)Ce poate Sevroll?

In primul rand are role garantate „pe viata”. Se garanteaza greutatea pe rola, dar si calitatea rolelor daca producatorul respecta incarcarea si tehnica de realizare a usii, iar clientul intretine corect dulapul.

Apoi, profile rigide si bine finisate din aluminiu care permit realizarea usilor cu dimensiune de pana la 1,5 m latime si 2,7 m inaltime. Putem executa linistiti usi late fara sa avem frica greutatii usii sau a curbarii in timp.

Sevroll, produs in Polonia, are in acest moment si un pret atractiv. Pretul sau este ceva mai mic decat al oricarui sistem cu rulare jos ce se vinde in piata romaneasca si nu ma refer la surogate ci la sisteme consacrate.

Este disponibil pentru sistemul simetric Maxim si finisajul bronz care poate fi adaptat la o gama larga de suprafete (ca si aluminiul), dar mai ales cu oglinda fumurie.

Pentru prretentiosi (dar si pentru cei care vor ca imaginea printata sa migreze de pe o usa pe alta fara sa fie intersectata de manerul vertical este disponibila rama Pax in care se introduce sticla si se lipeste de profil.

Pentru cerinta sporita ca ramele din aluminiu sa fie altfel finisate, avem sistemul Galex. Aici, profilele au culoare: alb, inox, bronz, wenge, stejar si lista poate continua. Poate cel mai „special” este Galex Practik Furnir un produs deosebit la un pret corect. El se vopseste sau baituieste impreuna cu usa, profilele sunt acoperite cu furnir flexibil.sistem-usi-glisante-galex-practik-furnir-

Am facut toate eforturile tehnice si financiare ca Sevroll si Galex sa va poata oferi beneficii sporite la costuri mici.

Sistemele au si accesorii de calitate care va garanteaza executia unui produs deosebit: garnituri, perii, amortizoare, colant de securizare pentru oglinda, etc.

Intr-o postare viitoare vom vorbi si de sistemele sau materialele pe care le propunem pentru acoperirea celorlalte tendinte.

One Thought on “Sisteme de usi glisante pentru dressing sau dulapuri – tendinte

  1. vasile ardenel on 17 mai 2019 at 12:10 said:

    Dorescexecutia si montajul unor usu glisante la un dresing deschis (incapere) cu dimensiunile 252 x 168 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation