sisteme-de-compartimentare-sertare-blum-ambialineCu compartimentarea interioara flexibila de la Blum puteti sa organizati sertarele cu usurinta – chiar asa cum va doriti. Ordinea poate fi foarte frumoasa.

1 Cutitele, furculitele si lingurile sunt ordonate cu silentiozitate totala – datorită stratificarii soft touch a
suportului de tacamuri. Materialele de inalta calitate utilizate se pot curata pur si simplu cu o laveta umeda.
2 Practic, atunci cand ajutorul potrivit de bucatarie este la indemana: Folia de plastic si de aluminiu sunt in sfarsit sub control, cu dispozitivul de taiat folie. Acesta permite rularea uniforma si taierea liniara a foliei.

3 Fie ca sunt rotunde sau patrate, mici sau mari – suportul de farfurii ofera loc pentru pana la 12 farfurii. Acestea pot fi stivuite comod in sertar si se pot aduce tot asa si la masa.

4 Deosebit de ergonomica si practica este depozitarea de sticle si tocatoare in extragerea de sub blatul de lucru. Daca se intampla ca o sticla sa lase urme, cuva de sticle din otel inoxidabil se curata rapid.compartimentare-sertare-ambia-line-blum

5 Chilli mexican, curry indian sau dressing italian cu busuioc – cu suportul de condimente, toate sunt la
indemana. Datorita pozitiei oblice a recipientelor de condimente, etichetele sunt bine lizibile.

6 Materialul plastic de inaltă calitate si otelul inoxidabil cu stratificare anti-amprente rezista oricarei lame. Pana la 9 cutite de dimensiuni diferite vor fi pastrate in mod sigur in suportul de cutite.

7 Oalele si tigaile se vor pastra in apropierea plitei, pentru ca aici este nevoie de ele. Datorita separatorului transversal flexibil veti avea la indemana capacele potrivite – fara sa le cautati timp indelungat.

Solicitati informatii despre aceste produse.
AMBIA-LINE si ORGA-LINE – compartimentarea interioara de la Blum exista in mai multe variante – in functie de sistemul de sertare pentru care va decideti. Spatiile liber pozitionabile si materialele valoroase utilizate, dar si separatoarele longitudinale si transversale, se pot adapta cu usurinta la bunurile depozitate.
AJUTOARE IN BUCATARIE – Cu ajutoarele practice in bucatarie, ca de exemplu dispozitivul de taiat folie si suportul de cutite si condimente si farfurii, aveti sub control intreaga bucatarie.

ambialine-condimente-blum

ambia-line-suport-farfurii

ambia-farfurii

ambia-line-blum-compartimentare-sertar-ustensile

ambia-line-folie-plastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation