Anul 2011 aproape s-a incheiat. Cel putin pentru bransa noastra unde interesul pentru mobilier a scazut brusc. Pentru proiecte si achizitii caci este greu de imaginat ca sarbatorile au farmec in afara unui camin bine ambientat si fara un mobilier pe masura. Masa devine cel mai important obiect al sfarsitului de an!

Oricat ar evolua situatia economica, mobila ramane pe locul trei in casa noastra dupa hrana si caldura. In viata nostra. Nu traim fara pat, masa, canapele, dulapuri, bucatarie. Oamenii se iubesc sau se hranesc pe mobila creata de noi. Se odihnesc pe paturile create de noi. Mai sunt cativa care isi pretuiesc cartile in bibliotecile create de noi. Deseori uitam lucrurile astea chiar si noi cei care le cream sau le vindem. Uitam sa instruim oamenii nostri sa aminteasca acestea potentialilor consumatori de mobila.

Pline de curatenie si de caldura, interioarele noastre ne ajuta sa intampinam cum se cuvine sarbatorile noastre. Suntem alaturi de semenii nostri cu gandurile noastre bune, dar si prin mobila frumoasa .

Ani la rand am primit measaje de Craciun de la clientii mei carora le facusem mobila. Nu a fost niciodata bucurie mai mare decat sa stiu ca oamenii, familiile lor asezate la masa sau avand rude sau prieteni in vizita se puteau gandi la cei care le-au creat mobilierul !

Pentru cateva zile vom putea uita de problemele bransei sau de ameteala Europei.
Nu a fost nici mai rau, nici mai bine ca pana acum. Ca toate in viata romanilor, specialisti mai ales in Rezistenta. In Rezistenta La Toate!

Am pacalit Criza, am pacalit Schimbarea, ne-am Pacalit pe noi Insine. Nu am schimbat mare lucru in acesti trei ani. Nu suntem mai europeni, nu suntem mai eficienti!

Lumina Sarbatorilor ne cuprinde pe toti. Sarbatoarea Nasterii Domnului este si Sarbatoarea Nasterii Vietii.

Ce-ar fi sa insemne si Renasterea noastra? Ce ar fi ca 2012 sa poata sa fie inceputul unui drum nou si pentru noi romanii?

2011 a fost un an greu, dar nu foarte greu. 2012 va fi un an greu, mai greu decat 2011. Situatia din Europa devine incerta, starea lumii se schimba.

Va fi startul pentru schimbarea obiceiurilor de consum. Ne vom gandi mai mult cum vom locui, cu ce ne vom incalzi, ce vom manca. Sper ca ne vom gandi mai mult si la educatie. Cu certitudine va trebui sa privim totul mult mai responsabil.

Nu trebuie neaparat sa traim mai rau. Mai greu nu inseamna si mai rau.

Oamenii din bransa noastra sunt Buni. Creeaza si Fauresc. Frumos si Util. Au ceva in plus de la Dumnezeu. Isi pun sufletul in obiectele lor.

Cu putin mai multa unitate, cu ceva mai multa clarviziune, dar si cu disponibilitate catre schimbare, vor reusi. Vom reusi.

Craciun Fericit stimati creatori, producatori si consumatori!

 Un 2012 plin de speranta si impliniri. Multa sanatate si putere de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation