Suntem in criza. In criza LOR, dar mai ales in criza NOASTRA.

      Toti suferim de lipsa de lichiditati si toti dorim sa platim mai putin indiferent de cat castigam.

      Consumatorii de amenajari si mobilier de calitate au aceeasi tendinta. Poate ca a venit vremea sa ne uitam cu totii mai atent la productia autohtona.

      Este deja verificat faptul ca apeland la un designer de interior sau la un arhitect alaturi de o informare eficienta putem avea parte de lucruri exceptie. Proiectate si executate in Romania de clientii nostri.

       Bucataria rustica sau cea cu usi din lemn erau deseori ignorate pentru ca (desi traim intr-o tara cu lemn si experienta internationala) majoritatea produselor erau din import. Deseori scumpe, putin accesibile.

      Iata ca ne asezam si in aceasta directie. Sunt disponibile acum fronturi usi din lemn masiv sau usi pentru mobila furniruita si in premiera pentru tara noastra usi cu rama din lemn si interior din impletituri din fibre naturale: rattan, loom sau lamele de bambus. Toate intr-o gama variabila de forme si finisaje si disponibile la comanda.

Iar pentru bucataria rustica sunt disponibile si alte semifabricate: cornise din lemn, plinte din lemn, lezene, sertare, etc.

       Bucataria moderna cu usi din lemn beneficiaza de toate avantajele tehnicii moderne: sertare Tandembox organizate si cu sistem adaptiv al miscarii, blaturi din compozit, cosuri pentru sortarea gunoiului, electrocasnice incorporabile.

La fel si bucataria rustica, sertarul de lemn beneficiaza acum de miscarea silentioasa a glisierei, TANDEM cu blumotion integrat, iar organizarile pentru tacamuri si alte obiecte pot fi integral din lemn.  Si toate acestea la aproximativ 50-60% din pretul uneia importate si in plus executata pentru dimensiunile si cerintele spatiului dvs.

     Pentru cei indragostiti de amenajarile moderne cu suprafete super lucioase din „mdf vopsit luciu inalt”  multa vreme nu ai existat solutii decat paleative, adica pal melaminat lucios sau mdf placat cu hpl lucios care nu ajung la un grad de luciu satisfacator, iar nuantele diponibile au fost limitate!

    Prin urmare consumatorul educat nu a avut decat optiunea mobilei importate uneori de calitate alteori mult sub asteptarile induse de pretul mare.

       Si aceste probleme s-au rezolvat. Avem la dispozitie acum la o calitate inalta fronturi usi mobila front inalt vopsite in orice culoare din codurile RAL si NCS. Practic orice culoare va doriti sau va imaginati.

     MDF vopsit luciu inalt grosimi de 18 sau 36 cm pentru usi, polite, blaturi, corp, etc. Produsele sunt disponibile la comanda. Iar daca va plac muchiile drepte avem la dispozitie panouri super lucioase DIALUX – mdf lucios cu un grad de luciu apropiat de cel al sticlei.

       Bucataria moderna cu fronturi lucioase de calitate este acum disponibila la jumatate de pret. Combinand insa elemente de mdf luciu inalt: usi, polite, corpuri cu panouri furniruite putem realiza si mobilierul pentru living care impleteste caldura lemnului cu modernismul dat de luciu. Produsele sunt disponibile la pagina: http://www.gelutrade.com/catalog/fronturi-usi-mobilier-mdf-vopsit-c-210/ 

 

   

          Daca niciuna dintre solutiile prezentate nu satisface bugetul dvs nu va dati batut. Lucruri deosebile se pot realiza si cu fronturi de usi din mdf infoliat! Gama de culori, finisaje sau frezari poate satisface orice cerinta estetica la jumatate din costurile usilor din lemn sau luciu inalt: http://www.gelutrade.com/catalog/fronturi-usi-mobilier-mdf-infoliat-c-147/

        Asadar dilemele legate de materiale, finisaje, preturi au fost elucidate. Sunt solutii corect adaptate acestei perioade la un standard ridicat de calitate. Ramane doar sa va alegeti materialul dorit si bineinteles sa apelati la unul dintre clientii nostri: designer sau producator de mobilier.

        Incepem sa invatam sa iesim din CRIZA NOASTRA. Sa producem si sa asiguram servicii ca EI la preturi pentru bugetele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation