Depozitarea hainelor, obiectelor personale si a incaltamintei este importanta in locuinta moderna. Organizarea spatiului pentru depozitare, materiale si accesorii le puteti gasi pe site-ul nostru la Solutii pentru depozitare http://www.gelutrade.com/catalog/solutii-pentru-depozitare-c-85/.

          Dulapul dressing dar si incaperea dressing-room se pot inchide cu usi din pardoseala pana in tavan.        Suprafata ocupata de usile glisante sau nu, devine o suprafata decorativa importanta a casei, ocupa un perete intreg sau o incapere. Trebuie sa alegem sisteme adecvate pentru usile glisante dar si o gama vasta de suprafete decorative pentru usi http://www.gelutrade.com/catalog/suprafete-decorative-c-27/http://www.gelutrade.com/catalog/impletituri-din-rattan-bambus-si-bete-de-bambus-c-580/.

       Materialele folosite pentru usile glisante se pot deforma la anumite dimensiuni de inaltime si latime. De aceea este necesara o rama metalica care sa imbrace usa. La alegerea oricarui sistem de glisare cu rama sau fara rama trebuie tinut cont de urmatoarele:

– greutatea usii;

– dimensiunile usii;

– materialul din care se executa;

– fiabilitate;

– estetica

– pret.

       Ideal este ca usile glisante sa fie cat mai usoare cu putinta. Miscarea lor va fi lina si silentioasa iar sistemul nu va fi incarcat prea mult.

     Nu intotdeauna se gaseste insa PAL melaminat subtire de 10 mm cat este indicat pentru usa glisanta in rama iar tentatia pentru un sistem putin mai ieftin dar fara istorie in piata europeana (au aparut replici ale sistemelor cunoscute produse in Spania, Italia, Germania, Polonia)produse in estul indepartat si de calitate inferioara este mare.

    Alegerea sistemului ar trebui sa mai tina cont de urmatoarele:

– greutatea suportata pe rola;

– tara si firma de provenienta;

– certificarea calitatii produsului;

– garantia si durata medie de viata.

     Prin urmare atat clientul final cat si producatorul de mobila care se respecta au tot interesul ca sistemul de glisare sa fie ales corect.

     Pe site-ul nostru http://www.gelutrade.com/catalog/ gasiti o gama mare de sisteme de usi culisante cat si cea mai ieftina usa glisanta de calitate din piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation