Accesoriile pentru mobilier inseamna mult mai mult decat cuvintele care le definesc. De la debutul perioadei economice actuale si pana la jumatatea anului trecut o buna parte dintre consumatori s-au indreptat catre mobila ieftina si foarte ieftina. Au eludat calitatea, de design ce sa mai vorbim… O buna parte dintre producatori s-au tinut dupa clienti. O parte insa din ce in ce mai importanta a consumatorilor a inteles necesitatea unor produse de calitate si cu design deosebit, in functie de gusturi, cat si dintr-un motiv care devine din ce in ce mai frecvent: produsul, amenajarea trebuie sa aiba viata mai lunga si sa reziste chiar schimbarilor de moda.

Accesoriile de calitate fericit folosite de catre designeri fac deseori diferenta intre un produs sau altul.

De foarte multe ori, accesoriile pentru mobila sunt adevarate opere de arta, creatie, a unor designeri celebri. Nu este un mare lux sa ai pe mobila ta un maner creat de un cunoscut deisgner italian.

Acum clientul prefera o mobila mai putin accesorizata, dar cu accesorii deosebite. Nu stiu cati dintre producatori au facut studii pentru a vedea cum se modifica preferintele clientului si in final comportamentul sau de cumparare.

Nu pot sa nu remarc cu placere atitudinea in piata a producatorului LEMET care denota buna cunoastere a celor de mai sus si bineinteles a segmentului sau tinta de clienti. El isi pozitioneaza anumite produse catre consumatorul care poate plati ceva in plus pentru design si calitate.

 Mobila anului 2011 va trebui sa fie deopotriva functionala, dar si decorativa. De aceea fiecare material trebuie ales cu grija, iar fiecare accesoriu trebuie sa insemne ceva pentru ochiul si sufletul nostru.

Mobila – necesitate pentru unii dintre consumatori, marfa pentru anumiti producatori, pentru cei culti este mult mai mult de atat. Este frumos, este placut, este trecerea de la normal la deosebit.

  

2 Thoughts on “Accesorii pentru mobila: investim sau nu in calitate si design?

  1. Pentru mine accesoriile dau viata pieselor de mobilier.Incepand de la balamale care fac usile sa se deschida si iti da voie sa privesti inauntru,metabox-urile cu sistemul push care fac sertarele sa iasa in afara parca dornice sa fie bagate in seama,sitemele de culisare care fac usile sa se „fereasca” lateral,sistemele aventos care parca te ghideaza spre sensul de deschidere a usilor verticale, si terminand cu manerele care daca sunt alese cu grija in functie de culoarea,textura si design-ul mobilierului te fac sa „dai mana” cu ele.

    Intotdeauna am privit si am simtit mobila ca fiind ceva viu si legat de conexiunea intre noi si pamant,intre noi si viata.

    De aceea denumirea de Geomobila nu a fost aleasa la intamplare.

    Va urmaresc dedicatia pentru frumos si apreciez ceea ce simtiti pentru mobila.

  2. Sa speram ca piata isi va reveni si ca va prima calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation