Efectul unic creat de cristalele Swarovski este transpus acum in mod spectaculos si pe o alta suprafata decorativa: HPL.

Abet Laminati a ales “Design at Work” 2010 pentru lansarea oficiala a gamei HPL “Crystaline”, laminatele cu elemente de cristale Swarovski.

Crystaline este un HPL unic cu elemente de cristale Swarovski incorporate in suprafata la o presiune si temperatura foarte mare, dar fara spargerea cristalelor datorita tehnologiei revolutionare dezvoltate de Abet Laminati. Konstantin Grcic a creat trei modele specifice pentru colectia Crystaline in scopul de a aplica cristale Swarovski pe un fundal alb sau negru: in modelele „Ray” si „Peak” cristalele urmeaza forme geometrice si in „Bling” cristalele sunt imprastiate la intamplare. Combinatia metodelor specifice de productie si natura speciala a cristalelor Swarovski creeaza un HPL exclusiv si pretios cu efecte de lumina stralucitoare si un caracter individual: fiecare foaie de Crystaline este un exemplar unic.

In creerea HPL-ului Crystaline, Konstantine Grcic si Abet Laminati au introdus cu succes elementele Swarovski in lumea materialelor pentru mobilier in timpul Milano Design Week/ Salone del Mobile. Scopul acestui proiect a fost de a deschide o legatura intre cristalele Swarovski si industria mobilei, precum si a amenajarilor interioare si astfel s-a nascut ideea de a crea un nou material, spune Konstantin Gric.

Panourile de HPL Crystaline sunt disponibile in dimensiuni de : 2440x1220x1.2mm.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation