Mobila pentru laboratorul de cercetare, laboratorul medical sau mobila pentru zonele cu risc chimic sau epidemiologic are niste cerinte cu totul speciale. In primul rand, materialele din compozitie si mai ales blaturile de lucru trebuie sa fie rezistente la umezeala si la o paleta larga de substante printre care acizi sau baze, dar si sa permita indepartarea lor cu alte substante si tratamente puternic antibacteriene.

Deseori, exista si cerinta de rezistenta mecanica sporita atat a suprafetei, cat si a intreg ansamblului. Mai mult, in ultima perioada materialele trebuie sa reziste la tratamente antibacteriene cu raze ultraviolete.

Pentru blatul de lucru exista mai multe alternative, intre care cea mai economica este produsul din HPL Compact creat special pentru aceasta destinatie, pentru peretii mobilei (sau pentru placarile de protectie din interior) nu exista decat HPL Compact sau HPL subtire aplicat pe placi aglomerate.

In aceste zone cu aceste constrangeri palul melaminat este exclus. Noi putem oferi atat produsul Compact de grosimi intre 2-25 mm, cat si foaia de HPL subtire de 0,8 sau 0,9 mm in aceeasi gama cromatica.

Solutia constructiva este integral la indemana oricarui producator de mobilier.

Puteti cere oricand in compania noastra date referitoare la rezistenta chimica a produselor HPL Compact sau HPL obisnuit, cat si testele si incercarile la care aceste materiale au fost supuse si reactia lor.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation