Mobila de lux, fie ca este bucatarie, living, dormitor sau mic mobilier are o caracteristica generala: calitatea ridicata. Mobila de calitate ridicata nu este neaparat mobila de lux.

Consumatorul de mobila din tara noastra educat si cu potential financiar cauta mobila de lux nu neaparat pentru ca tinta ar fi sa cheltuiasca multi bani, ci pentru ca de fapt urmareste o calitate ridicata pentru obiecte cu design deosibit sau unicate. Deseori acesti consumatori ajung la firma noastra incercand sa se convinga ca exista materiale deosebite, dar si producatori si manufacturieri care pot sa le proceseze realizand un mobilier cu design, calitate si finisaje care sa se situeze la granita cu luxul, dar cu costuri mai apropiate de realitatea acestor vremuri. Am fost deseori in situatia de a convinge un vizitator avizat, incantat de ceea ce a vazut la noi ca poate apela la un colectiv romanesc ce presupune un designer si un producator capabil sa duca un proiect de cel mai inalt nivel pana la capat, fara probleme.

Din pacate, experiente nefericite au existat si mai exista in piata romaneasca. Ele duc adesea la alegeri in favoarea produselor italienesti sau germane.

Si totusi, care ar fi motivele pentru care un client cu bani si gusturi ar apela la profesionistii romani? Dupa o experienta de consiliere de cativa ani, incerc sa exprim argumentele pro cat mai sintetic: pretul mai mic; proiectarea personalizata in cele mai mici amanunte; varietatea de materiale, suprafete decorative, inovatoare, moderne si de cea mai buna calitate pe care le furnizam noi si alte companii; se pot face imbunatatiri ulteorioare. Nu in ultimul rand, argumentul cultural.

As fi nerealist sa nu recunosc ca pot exista probleme. In general constructiile, amenajarile, mobilierul care se executa dupa proiect are un anumit grad de complexitate si de stres. Sunt insa, atat designeri, cat si producatori de mobilier, firme de amenajari, clienti de-ai nostri deosebit de capabili. Apelati cu incredere la ei si veti obtine rezultate pe masura!

In curand printre serviciile noi oferite de compania noastra apare consilierea specializata: un arhitect-designer de mobilier va va furniza in magazinele noastre cele mai pertinente sfaturi si va va ajuta in demararea proiectelor, indicandu-va daca este nevoie unul sau mai multi clienti ai nostri.

Materialele noastre sunt deosebite, atat pentru mobila, cat si pentru amenajari. Cei care lucreaza cu noi de multi ani, companii sau persoane fizice o stiu. Vrem insa sa fim convinsi ca ele stau la baza unor produse finite pe masura. Evolutia tehnologica din ultimii ani a unora dintre clientii nostri potentata de situatia economica de acum duce la realizarea unor produse cu performante la granita dintre calitate ridicata si lux.

2 Thoughts on “Mobila de lux clasica sau moderna, nu mai este apanajul exclusiv al producatorilor occidentali

 1. Buna ziua,
  Ma numesc Eugen Chis reprezint Portalul National de Publicitate Imobiliara http://www.bazaruldecase.ro
  In colaborare cu postul de televiziune B1 TV lansam o emisiune cu subiect imobiliare care include si o rubrica de amenajari locuinte, fapt pentru care va invitam sa veniti intr-o colaborare de sponsorizare sau va putem oferi spatii publicitare la preturi promotionale.
  Daca sunteti interesati va invitam la o intalnire unde vor fi prezenti reprezentantul nostru si conducerea postului de televiziune B1 TV.
  Asteptam un raspuns de la dumneavoastra.
  Cu stima Eugen Chis Tel: 0730.463.219

 2. Intr-adevar, atat o mobila de calitate, cat si o amenajare cu finisaje superioare, reprezinta criteriile principale pentru ca orice locuinta sa fie amenajata intr-un mod confortabil, elegant, luxos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation