Produsele din MDF infoliat fie ca sunt fronturi de usi, blaturi de birou, polite, cornise, lezene realizate de bine cunoscuta companie Nett Front vor avea acum si alte preturi, devenind accesibile pentru toata lumea.

Calitatea era cunoscuta si mult deasupra celuilalt producator roman. Seriozitatea livrarilor, intervalul scurt si exact de realizare, lipsa oricarei sincope au facut din Nett Front compania cea mai buna, dar si cea mai respectata in domeniu.

O munca sustinuta, alaturi de parteneri din ce in ce mai seriosi (printre care ne numaram si noi) a facut posibila identificarea in timp a resurselor pentru adoptarea unui nou format de vanzare cu preturi mult mai bune.

Concurenta foloseste folii de provenienta asiatica pe care are numai sincope de aprovizionare. Pretul mai mic reflecta clar diferenta de calitate a foliei, iar produsul finit are vizibil o valoare mai slaba si un design pe masura! Incluziuni sub folie, zone incretite sau prost lipite, livrari intarziate erau pana acum acceptate pentru un pret mai mic! Acum diferenta este minima iar calitatea Nett Front indiscutabila.

Pentru cei care nu cunosc, firma Nett Front are doua unitati de productie: una in Ungaria si una in Romania. Beneficiaza de o experienta in domeniu de peste 10 ani. Foloseste materiale de calitate ridicata atat mdf-ul, suportul, cat si foliile produse in Germania. Unitatea din Romania este situata la Targul Mures, tocmai s-a mutat intr-o locatie noua.  Colectivul bine pregatit tehnic, tehnologia de ultima generatie face fata oricaror provocari.

Noi ca distribuitori am gestionat impreuna cu producatorul proiecte importante pentru clientii nostri. Proiecte ce inseamna produse speciale cu cantitati variabile deseori mari si la preturi speciale. Una este sa gestionezi un rand de usi pentru o mobila de comanda si cu totul altceva amenajarea unui hotel, castigarea unei licitatii la o institutie sau gestionarea unei lucrari pentru export.

In afara acestor preturi speciale venim curand in portofoliu cu culori noi. Gasiti oricand cereti un catalog, un mostrar de culori si cate mostre de produs finit doriti.

Aveti un showroom, magazin sau expuneti in propria firma? Incercati-le! Suntem alaturi de dvs. cu tot ce aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation