Accesorii pentru mobila, materiale si suprafete decorative, alaturi de mobilier de cea mai inalta tinuta vor fi expuse anul acesta la SIM care se va desfasura in perioada 07-11 septembrie la Romaero Baneasa.

APMR a decis organizarea unei asemenea manifestari in afara Romexpo si bine a facut. In ultimii ani Romexpo probabil avand un management slab a trat cu dezinteres si neprofesionalism nu numai aceasta manifestare, dar si alte targuri profesionale. Ultima gafa a fost ExpoAmbient care nu a avut vizitatori, dar a fost un targ scump.

Este nevoie mai mult ca oricand de o reformulare a promovarii activitatilor economice romanesti. Industria noastra are nevoie de marketing si de piata in competitia europeana si asiatica. In consecinta o manifestare echilibrata, coerenta cu forma si substanta este necesara.

Organizatorul EuroExpo are experienta necesara, insa cred ca anul acesta este nevoie si de o actiune conjugata a tuturor participantilor pentru ca evenimentul sa fie cat mai reusit.

Dorim fiecare sa ne prezentam cat mai bine. Investim bani, timp, energie. In acest format de targ suntem vizibili cateva zile si nu putem astepta numai ca EuroExpo sa ne aduca vizitatori. Putem fiecare in parte sa promovom evenimentul catre clienti si colaboratori, putem face propriile campanii pe site-urile noastre si pe internet, putem face propriile campanii de mailing catre profesionisti. Fiecare participant poate aduce vizitatorii proprii care pot fi vizitatorii tuturor si viceversa!

Principiul a functionat foarte bine pana acum la cateva targuri vechi asa ca nu vad de ce nu o putem face. Dvs. producatorii de mobila aveti nevoie de public vizitator, persoane fizice, dar si de arhitecti, designeri, comercianti, dezvoltatori, firme de amenajari.
Putem face cunoscut evenimentul catre persoanele fizice pe site-urile noastre, dar cel mai mult putem face campanii de mailing catre celalalte categorii cunoscute de fiecare in parte, iar daca EuroExpo asa cum a promis va da posibilitatea expozantilor sa invite gratuit fiecare in parte vizitatori efectul se va multiplica. Se pare ca gradul de interes pentru SIM creste, lucru reflectat in marirerea cererii de spatii expozitionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation