Feronerie Blum, balamale Blum, sertare Blum, Aventos de la Blum, glisiere Tandem de la Blum si mai ales sistemul Servo drive au fost prezentate la Salonul International de Mobila de catre firma noastra pe diferite tipuri de mobilier.

Zilele trecute mi se atragea atentia ca nu am scris despre SIM, iar mobila expusa la targ cu Blum a fost eleganta si spectaculoasa tehnic.

Am considerat ca acolo am fost trei distribuitori Blum si mai ales compania furnizoare. Si ca..Blum e Blum. Mai are nevoie de prezentare?

Dar, pentru ca observatia a venit din partea unei persoane dedicate brandului cu care am avem o relatie profesionala deosebita de multi ani, ma straduiesc sa fiu cat mai concis.

Nu toata lumea stia ca noi vindem toate produsele Blum. Cu toate cunostintele tehnico-comerciale necesare.

O parte dintre clienti cred ca vindem Blum cam scump. De fapt, lucrurile stau exact pe dos! Avem cele mai bune preturi din piata pentru producatorul avizat si care poate genera un consum regulat! O parte dintre clienti cumpara Blum scump tocmai de la aceia pe care-i cred foarte ieftini! Si care nu pot transmite decat posesia produsului si niciodata cunostinte tehnice! Eu personal va astept oricand la o discutie pentru a verifica acest lucru si pentru a economisi bani si timp!

La SIM am avut mare succes cu doua produse, care pentru unii, par exclusiviste: „Tandembox Intivo”  si „Servo drive pentru Aventos”.

Pe Youtube avem un filmulet cu „Biblioteca Alex” care a fost echipata cu produsele de mai sus! Mdf vopsit luciu inalt alb, sertare negre,usi ridicate paralel cu Aventos. Toata miscarea se face electromecanic! Spectaculos!

A fost de departe obiectul de mobilier cel mai vizionat de catre persoanele avizate si cu buget si de…copii pe care realmente i-a incantat deschidere-inchiderea usilor si sertarelor!
Tandembox Intivo a fost neglijat in Romania pentru ca nu a fost promovat. Acum ma adresez profesionistilor: macar pentru dvs si merita sa incercati!
Tot la SIM am echipat corpuri de mobilier furniruit care beneficiau de sertare si compartimentari din lemn cu glisiere Tandem tip-on.
Mobilierul cu fronturi din impletituri din rattan s-a vrut a fi in egala masura modern si cald. Asa am scapat de manere si am echipat comodele cu rotile de silicon. Balamalele Blum au fost tot „tip-on”, iar usile s-au vrut la fel de simple ca si sertarele.
Reactia clientului final a fost imbucuratoare. Din pacate sunt putini producatori care stiu sau care sunt dispusi sa fabrice acest tip de mobilier. Din fericire este foarte apreciat peste hotare!
Asa am prezentat noi Blum la SIM. Pentru toata lumea. Nu pus pe pereti, nu pus pe afise, nu „cel mai bun pret”. Asa am constatat ca sunt clienti si pentru lucrurile de calitate, atat in tara, cat si afara!
Da, Blum e Blum stimati colaboratori. Cu conditia sa fie bine pus in opera, cu pricepere si pe obiecte cu design. Toti vrem sa cumparam cat mai ieftin, de la turci, de la chinez sau alte companii…Si nu e vina acelor companii daca ele pot sau nu sa transmita cunostinte, sa ajute un producator sa creeze un produs valoros daca acestea sunt intrebate numai…”Cu cat dai Blum-ul”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation