Usa glisanta care inchide dulapul sau incaperea dressing deseori in rama de aluminiu incepe sa piarda teren. Aluminiul natur nici macar nu mai este la moda, iar delimitarea suprafetelor cu un metal rece nu mai face demult valuri in occident. De ceva vreme profilele sunt acoperite cu structuri lemnoase sau furnir sau cel putin vopsite.
Tot mai mult se revine la usa fara rama iar atunci cand dorim solutii economice, dar si comode tehnic se foloseste usa franta.

Sistemul Concertina fabricat de Salice a facut deja istorie. Este foarte ieftin si fiabil. S-a folosit adesea in locuri inguste unde miscarea este limitata sau atunci cand blocarea accesului data de usa glisanta nu ne avantajeaza.
  De ce Wing-line? Pentru ca deschiderea cu usa franta nu limiteaza deloc accesul la obiectele din dulap :se deschide totul! Apoi, un dulap dressing are nevoie de usi mari,inalte deci si un pic mai grele. Aici se face schimbul cu Concertina.
Dulapul cu usi suple, inalte fara rame care se deschid usor si silentios lasand liber un spatiu de pana la 2 m sau chiar 2,40 m pe orizontala poate fi realizat cu costuri decente. Mai mult, pentru cunoscatori putem folosi usi din lemn in rame!
  Hettich ofera solutii pentru mai multe greutati si dimensiuni ale usilor. Sistemele sunt fiabile, se monteaza usor.
  Inca o categorie de produse care se inscriu perfect sloganului „Calitate germana, produs in Germania!”

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation