Compartimentarile de grupuri sanitare realizate din placi de hpl compact sunt o solutie cu pret rezonabil si care raspunde maximal nevoii de igiena si intretinere. La fel si cabina de dus.
Orice calcul am face pentru constructia cabinei clasice: bani, timp, igiena, nu rezista comparatiei.
In cazul compartimentarilor cu mai mult de trei cabine, atat constructorul, cat si beneficiarul au numai de castigat: primul timp, eficienta, al doilea usurinta in exploatere si igiena. Mai mult, alegerea unor culori adecvate sau chiar personalizarea placilor hpl cu desene diverse creaza usor o alta fata a locului.
Standardul unei companii se evalueaza si de la incaparea destinata igienei. Un spatiu generos cu mai multe posturi, curat, luminoas poate fi chiar o lucrare de design interior. Adesea companiile din vest dau mare importanta acestei teme. La noi mai departe de rolul practic si de igiena nu prea merge nimeni. Dati cautare pe google dupa denumirile in limba engleza si o sa aveti mari surprize.
Pentru constructorii in criza de timp am creat cabine standard disponibile in cateva zile si in trei culori la preturi fara concurenta.
Pentru arhitecti avem posibilitatea sa livram la termene bine stabilite o multime de culori de hpl compact sau sa personalizam. Cativa dintre clientii nostri pot prelua si executa orice lucrare deoarece au competenta tehnica, utilaje si personal pentru montaj. Mai mult, atunci cand este nevoie canturile placilor pot fi frezate si superfinisate. Cu CNC-ul pot fi facute diverse personalizari in volum!
Pentru zona uda putem livra blaturi decupate pentru chiuvete sau chiar termoformate din acelasi compact. Alaturi, pentru mobilierul functional se poate imbina la constructia corpurilor de mobilier, atat placa hpl, cat si folia subtire care poate fi presata pe pal sau mdf.
Sunt disponibile mai multe tipuri de accesorii si de curand balamale pentru placi subtiri care permit realizarea inchiderilor ca in mobilierul clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation