Internetul este din ce in ce mai mult un canal de comunicare si chiar de lucru al producatorului de mobilier. Au aparut site-uri bune sau mai exact bine facute prin care comercianti sau producatori isi fac cunoscuta activitatea. Nu inteleg nicicum de ce la adapostul unei denumiri tintite pentru o pozitie cat mai buna pentru Google nu-si afiseaza si datele de identificare. De ce se feresc? De ce apar numai cateva telefoane fara o adresa, fara date de contact ale sediului? Fara denumirea firmei?

Legea romana obliga la afisarea pe internet ale unor date obligatorii dupa cum vedeti in paragraful de mai jos :

Art. 74 (1)În orice factură, ofertă, comandă, tarif, prospect şi alte documente întrebuinţate în comerţ, emanând de la o societate, trebuie să se menţioneze denumirea, forma juridică, sediul social, numărul din registrul comerţului şi codul unic de înregistrare. Sunt exceptate bonurile fiscale emise de aparatele de marcat electronice, care vor cuprinde elementele prevăzute de legislaţia din domeniu.
(3)În documentele prevăzute la alin. (1), dacă acestea provin de la o societate cu răspundere limitată, se va menţiona şi capitalul social, iar dacă ele provin de la o societate pe acţiuni sau în comandită pe acţiuni, se vor menţiona atât capitalul social subscris, cât şi cel vărsat.
(5)Dacă societatea deţine o pagină de internet proprie, informaţiile prevăzute la alin. (1) şi (3) vor fi publicate şi pe pagina de internet a societăţii.

sanctiuni:
Art. 2703 (1)Încălcarea prevederilor art. 74 constituie contravenţie şi este sancţionată cu amendă de la 2.500 lei, la 5.000 lei.

Sursa:http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_99200/Informatii-obligatorii-pe-site-oficial.html#ixzz1jMZRf9b8

Intr-o zi unul dintre clientii mei imi indica ca sursa a sa de informare in domeniu site-ul :”www.freshome.com„. L-am vizitat, imi plac adesea amenajarile prezentate ocolo si sunt abonat la fluxul sau de stiri. Insa surpriza mare a venit atunci cand am vazut pe site prezentarea echipei care editeaza produsul! Tineri romani (care au atras in echipa si doi americani) muncesc, creeaza si scot in engleza un format care atrage doua milioane de vizitatori pe luna!! Vedeti si dvs cine este owner-ul acestei echipe si ce varsta are! La fel si colegele lui.

Intr-o perioada in care „varsta” isi stinge energia in barurile bucurestene fara nici cea mai mica preocupare pentru viitor, tinerii cu pricina arata ca se poate privi si altfel viata!

Bravo! Nu numai ca munciti, dar faceti o treaba buna si oameni care adesea fac parte din tagma fauritorilor de frumos va urmaresc constant. Sunt un exemplu romanesc ca se poate.

Si pentru ca tot am scris cateva cuvinte despre lumea virtuala din amenajari poate ar trebui sa amintesc si site-ul „www.vreaumobila.ro„. Din cate am auzit eu administratorul sau nu provine din lumea mobilei, dar cred ca tocmai acesta este secretul reusitei sale online – are expertiza pe aceasta zona! Nu stiu ce mobila fac, nu colaboram cu ei, dar prezenta pe internet este notabila! Este un exemplu pentru colaboratorii mei producatori care trebuie sa apeleze la profesionisti pentru a obtine rezultate.

Prezenta pe internet deschide piete noi si deblocheaza uneori mecanisme noi. Necesita insa investitii de timp si bani. Adesea clientii de mobila sau amenajari ne cer sa recomandam firme pentru executie. Prima parere si-o pot face de pe internet. Dar daca nu au un site bun sau nu au deloc?

One Thought on “Site-uri de mobila la comanda sau care vand mobila de-a gata si site-uri de amenajari si decoratiuni interioare

  1. Foarte bun. Cea ce am vazut pe website-ul dvs. despre Site-uri de mobila la comanda sau care vand mobila de-a gata si site-uri de amenajari si decoratiuni interioare | Gelu Trading Company m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Va felicit pentru realizarea blog.gelutrade.com, care e un blog care trebuie citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation