Bucataria cu fronturi mdf infoliat lucios sau cu nuante de lemn, clasice sau antichizate este vedeta perioadei actuale.

Vom premia cea mai frumoasa amenajare in centrul careia se va afla bucataria cu fronturi din mdf infoliat achizitionate de la noi si produse de compania Nett Front.

Fotografiile facute pot surprinde ansamblul (atunci cand acest lucru se poate) sau o suma de detalii (parti din mobilier, regiunea blatului, sertare, etc).

Este de preferat ca mobilierul sa fie ambientat, dar apreciem la fel si fotografiile facute de catre producatori in atelier sau la client.

Fotografiile pot fi insotite si de o scurta descriere a lucrarii: cine a executat-o, cu ce este echipata, care sunt elementele care va incanta si bineinteles impresia despre fronturile mdf executate de Nett Front si distribuite de Gelu Trading Company.

Pot intra in concurs si alte lucrari executate cu fronturi mdf infoliat, nu numai bucatarii.

Fotografiile vor fi primite pana in data de 01.05.2012.

Premiile se vor acorda in data de 7 iunie 2012 si constau in :4 m de mdf infoliat Nett Front din gamele ClasicModernRustic&Country sau High gloss sau un set de ajutoare pentru bucatarie OrgaLine Blum.

Setul OrgaLine este compus din 5 ustensile pentru bucatarie: doua dispozitive de taiat folia pentru bucatarie, un suport de cutite, un suport de mirodenii si un suport pentru farfurii.

Detaliile concursului si regulament:

Concursul este organizat si desfasurat de catre Gelu Trading Company.

Pot participa la acest concurs doar persoanele fizice sau juridice care sunt clienti ai firmei Gelu Trading Company si au achizitionat mdf infoliat Nett Front de la noi.

Concursul se desfasoara in perioada 23 martie 2012 – 1 mai 2012.

Tot ce trebuie facut este sa ne trimiteti pe adresa de mail marketing@gelutrade.com o poza sau mai multe poze cu amenajarea, bucataria sau orice alt corp de mobilier executat cu fronturi de usi Nett Front.

Daca castigatorul nu a furnizat datele sale reale, a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs, are o adresa de mail invalida,nu raspunde mail-ului trimis de catre organizatori prin care este anuntat ca este castigator sau nu respecta cerintele concursului, se va alege alt castigator.

Prin inscrierea fotografiei, participantul declara in mod implicit ca este detinatorul dreptului de autor asupra imaginii si isi asuma toate consecintele legate in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile asupra acesteia.

De asemenea prin trimiterea fotografiilor, autorul pozei da acceptul firmei Gelu Trading Company sa foloseasca pozele in activitatile sale de marketing.

Pozele trimise trebuie sa aiba o calitate destul de buna.

Castigatorii vor fi desemnati prin alegerea celei mai frumoase amenajari de catre echipa Gelu Trading Company.

Premiile vor intra in posesia castigatorilor prin ridicarea acestora de la sediul firmei noastre sau vor fi expediate prin posta.

Prin inscrierea la acest concurs, participantul a luat in vedere toate conditiile din acest regulament si la accepta.

Pentru alte informatii referitoare la acest concurs puteti sa ne contactati la adresa de mail:marketing@gelutrade.com.

2 Thoughts on “CONCURS – Cea mai frumoasa bucatarie de Paste este a ta!

  1. Astept cu nerabdare !

  2. Fictiune sau suprarealism, frumos si util in bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation