Targul de mobila si design BiFE 2012 va avea loc la Romexpo in perioada 5-9 septembrie. Este o manifestare reinventata de un grup de producatori de mobilier, antreperenori ambitiosi si care au confirmat pana acum in afacerile lor.

Manifestarea se vrea a fi altceva decat a reusit Romexpo in ultimii ani si isi propune a fi complementara cu targul Sim.

Probabil ca dupa cativa ani in care conducerea veche a Romexpo ajunsese sa tina „lumanarea” acestor manifestari ale bransei anul acesta vom avea doua si indraznesc sa afirm fiecare cu reusita ei!

De ce am merge si la acest targ? Furnizori de materiale, producatori sau furnizori de utilaje ?

In primul rand ca acesta echipa ambitioasa merita o sansa din partea noastra a furnizorilor. Ei sunt clientii nostri si este firesc sa fie sprijiniti.

Apoi si-au propus sa faca o treaba frumoasa cu multe elemente inovatoare. Muncesc cot la cot cu echipa Romexpo care tine cont de toate cerintele expozantilor.

Un furnizor care nu are probleme financiare nu va putea face abstractie prin neparticipare. Este un efort suplimentar sa vii poate la doua targuri unul dupa altul, dar trebuie sa fii acolo si cred ca vor fi si rezultate! Si poate vom spulbera si mitul „furnizorilor pe role” care vin doar sa profite de pe urma muncii tuturor si vom intelege acum ca nu de produse „moca” are nevoie un partener ca sustinere ci de mult mai multe lucruri!

Este pentru prima data la un targ romanesc cand are loc si un expozant mic care are nevoie de vizibiliate. Va avea sansa unor costuri suportabile pe care sigur si le va scoate! Cred ca va fi si un targ corect, iar organizatorul nu va mai vinde aleea de acces la cine da mai mult asa cum s-a intamplat la Sim-ul trecut!

Locatia este cunoscuta si are destinatia care trebuie. Nu mi-au  placut niciodata serviciile de alimentatie de la Romexpo insa ma voi bate ca anul acesta sa fie altceva si sa fie solutii alternative.

Nu Romexpo m-a convins ci ai nostri din bransa. Care au cea mai mare determinare ca manifestarea sa reusesca si care vor fi in permananta in dialog cu expozantul si vor raspunde continuu la doleantele lui! Care au grija ca programul de promovare sa fie adus la indeplinire. Si nu in ultimul rand m-a convins dorinta unor expozanti producatori sau furnizori de a face mai mult decat au avut voie la Sim !

Imi vine extrem de greu sa laud Romexpo si ca mine sunt multi. Insa sper ca de data aceasta, prin acceptare (sper eu totala) sa invete si ei ce inseamna Clientul si nevoile lui. Avem sansa fiecare in parte si impreuna sa facem targul nostru asa cum vrem. Nu vom mai putea condamna pe nimeni si nici nu ne putem prevala de neajunsurile Sim! Acolo cineva hotaraste pentru toti aici aveti sansa fiecare!
Spuneam in articolul trecut ca niciun organizator nu a incercat in urma targurilor trecute sa vada care sunt nevoile expozantului si ale vzitatorului. Nimeni nu ne-a consultat. Acum am cazut in „plasa” propriilor afirmatii: trebuie sa propun tot ce cred ca se poate imbunatati, sa cer ceea ce cred ca trebuie facut! Aveti si dvs sansa asta participanti cu vechi state sau prim participanti! Nu militez pentru neparticiparea la Sim. Nu mai militez nici macar pentru UN MARE TARG al bransei! Va fi foarte greu sa indeplineasca cerintele tuturor. Avem nevoie si de manifestari de nisa, avem nevoie de exercitiul organizarii, avem nevoie sa educam piata! Avem nevoie de parteneriate noi si…de un suflu nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation