Iata ce si-a propus evenimentul conform „Program Rocad 2012”:

  1. Prezentari, discutii deschise si intalniri cu invitatii speciali de peste hotare – castigatori ai Premiilor Pritzker, presedinti de asociatii de design internationale si arhitecti de talie mondiala.

   2. Expozitie de produse – vedeta a firmelor din domeniu – respectand tema generala a evenimentului: „new arrivals in architecture and design”, companiile vor expune cele mai recente produse ale lor.

3. Concursuri specializate

4. Forum de oameni de afaceri – organizarea unor intalniri structurate intre dezvoltatori imobiliari, constructori si arhitecti.

5. Mese rotunde cu factori decizionali din lumea arhitecturii – primari, arhitecti- sefi de judete, arhitecti – sefi de municipii.

6. Intalniri ale asociatilor din arhitectura si design locale si internationale

Dintre colaboratorii nostrii au participat firmele Theta, Romvitrine si Egger. Am fost vizitatori trei zile la rand cateva ore. Costurile participarii au fost mari iar rezultatele pentru cei de mai sus, se pare sub asteptari. Credem ca a fost inca o manifestare unde organizatorul nu si-a pus problema eficientei pentru expozant. Probabil ca vizitatorii in proportie de peste 80% au fost studentii de la arhitectura!

Theta s-a prezentat ca de obicei destul de bine. O companie tanara dar care are deja la activ realizarea unor proiecte importante de amenajari si mobilier. Are manager bun, are echipa si are parteneriate cu furnizori seriosi. Am vazut acolo o bucatarie moderna echipata cu noutatile Blum cat si o multime de suprafete si placi decorative pe care Theta le pune mestesugit in opera. Si am mai vazut o echipa formata din tinere frumoase si dinamice care stiu sa faca conceptie si proiectare. Locatia probabil scumpa nu prea este conforma. Curtea arata nu austeritate ci  stare de razboi, cu pavajul distrus, lacuri, noroi! Intrarea greoaie, tributara procedurilor de securitate de la Palatul Parlamentului. Sper ca somitatile care au tinut prezentarile au fost introduse pe alta intrare!

Pe ultima suta de metri s-a inscris la Rocad, Romvitrine. Stilul sau este deja bine definit, nu stiu care alta firma din piata stapaneste curbele atat de bine! Bucataria sa emana cea mai buna energie posibila. Echipare completa cu Blum, sertare Intivo albe personalizate!

Egger a venit cu echipa sa de tineri care stiu foarte bine ce au de facut si cum sa faca. Este compania care are cea mai buna pozitionare in piata noastra, produse de calitate si formate de marketing pe masura!

Cred ca a venit momentul sa mergem la manifestari unde organizatorul isi pune problema serios sa „livreze” expozantului produsul cerut si cu rezultate pe masura a ceea ce plateste! Cred ca a venit vremea ca un targ sa fie facut pentru expozant si nu pentru organizator care ar trebui sa castige nu daca vinde spatiu expozitional ci spatiu expozitional cu rezultate! Daca produsul pe care cere bani este cerut de clienti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation