Seria de evenimente organizate de Gelu Trading Company continua cu un seminar al Scolii de HPL la sfarsitul lunii iunie. Vom trimite curand prin newsletterul nostru saptamanal data exacta pentru a va putea inscrie. Ne dorim si incercam sa fie un eveniment inedit care sa transmita informatii legate de material, tehnologie si problemele generate de aplicarea ei incorecta. Inedit si reconfortant va fi si cadrul in care se va desfasura care va impleti utilul cu placutul!

Pentru clientii nostri anuntam abordarea unui nou format de vanzare atat pentru hpl-ul folie, dar si placa compacta. Pentru folie introducem in portofoliu o solutie care va avea preturi fara concurenta atat la nivel de unitate, dar mai ales pentru proiecte sau pentru situatii in care este nevoie de optimizare. De asemenea vom distribui alaturi (sau in absenta) brandului italian pe care l-am comercializat pana acum alte doua noi branduri de marca din productia mondiala in domeniu. Practic vom putea satisface orice cerere a clientilor nostri care sa tina cont de buget, de termen de livrare sau de compatibilitatea cu pal-ul melaminat!

Curand vom anunta fiecare format in parte si vom putea  purta discutii cu clientii nostri cu catalogul in mana.

Pentru clientii de hpl compact anuntam ca dupa terminarea stocului cu dimensiunea de 1540X3660 (care va ramane in formatul de comanda) vom trece in iunie la dimensiunea de 1860X2100, dimensiune care va acoperi toate specificatiile privind inaltimea toaletelor si va fi mai usor de manipulat!

Am observat ca in ultima vreme exista cerere pentru hpl de 3mm pentru a placa si „durifica” anumite zone. Este o solutie mai economica, dar si usor de pus in opera! Daca este si timp pentru proiect putem fabrica acest compact subtire intr-o multime de nuante!

Aplicatiile din ultima vreme ale compactului au ajuns si in zona de mobilier de birou. Combinat cu seria de picioare de birou Voga iar in sertare cu Systema Top 2000 de la Hettich  au dat nastere unui mobilier deoptriva elegant, modern si functional.

Tot mai mult compactul de 12mm intra in constructia bucatariilor mai ales cele cu forme curbe. Materialul este deosebit de rezistent la umiditate, iar imbinarile sale nu se protejeaza, nu este cazul. Ce este mai important este cantul, forma si finisajul lui. La un material „slim” cum este blatul de hpl compact elaganta este data de grosime dar si de finisaj.

Aplicatii obisnuite au devenit si blaturile casnice sau comerciale cu folii de hpl de diferite finisaje. Blat gros, adesea cu suport eurolight dar nu numai, cu cant drept din acelasi material. Se pot face blaturi mai late, blaturi de mese, de receptii, etc. Aici aveti acum o multime de optiuni: sa alegeti o structura lemnoasa sau un uni mat sau lucios, dar si o nunata anume de Egger.

S-a elucidat si problema lipirii in mare parte. Tehnologia lipirii cu fiecare clasa de adezivi trebuie respectata. La seminar veti lua la cunostinta de multe situatii si de modul lor de rezolvare, precum si de o serie de „trucuri” ale acestei activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation