GIS 2012 (http://www.iegis.ro/) a inceput ieri la Marriott. Interesant. Suntem prezenti.
Evenimentul este mult mai bine pus la punct decat a fost Rocad insa cu putina preocupare pentru expozanti si pentru ceea asteapta ei de acolo!
Si totusi lucruri bune se intampla. Companii orientate catre calitate si design precum Far-est, Idezio, Gelu Trading ,Laminate, se prezinta onorabil.
Am vazut la Far-Est suprafete pentru mobila si amenajari printate cu mult gust si inventivitate, la Idezio mdf vopsit si paluri Cleaf intr-un stand amenajat inteligent.
Noi venim cu laminate Egger, impletituri din ratan si tapete din fibre naturale, cadre de mese si birou Voga, organizatoare pentru spatiile de lucru de la birou Systema Top.
Alaturi de Laminate lansam brandul italian de Hpl Arpa si prezentam suprafete noi de la Dekodur.
Cea mai placuta surpriza a fost revederea cu un arhitect de origine sud americana cu studii in Japonia care lucreaza in Romania si care se pricepe bine la ….mobila. Sau si la mobila pentru ca si amenajarile domniei sale sunt deosebite.
Cum inca nu am intalnit inca nici un designer roman sa aiba atata pricepere si dragoste pentru mobilier o sa incerc cu acordul domniei sale sa-l aduc spre bransa noastra. Cum de altfel invit si alti profesionisti, designeri, arhitecti, creatori, sa vina alaturi de bransa noastra pentru ca impreuna sa realizam obiecte cu design si valoare adaugata. Sa gaseasca resurse si disponibilitate sa faca nu numai cladiri si amenajari interioare ci si arhitectura in „miniatura” adica mobilier.
Invit de asemenea pe studentii care participa la Concursurile de Design sa ne caute pentru a-i ajuta sa isi realizeze practic lucrarile cu care participa la aceste manifestari.
Invit pe colaboratorii nostri arhitecti si designeri sa mearga astazi la GIS pentru ca au ce vedea sau asculta.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation