Gelu Trading Company a inceput distributia foliilor laminate decorative produse de renumita companie austriaca Egger.

Calitatea Egger este binecunoscuta in piata romaneasca precum si marea sa capabilitate in zona designului decorurilor sale.

Majoritatea clientilor nostri folosesc pal Egger si bineinteles cunosc decorurile. Ce nu stiu cei mai multi este ca acum pot folosi la o lucrare atat pal, cat si laminate in acelasi decor ceea ce fie duce la optimizarea costurilor (lucrari de placari sau mobilier complex) fie permite realizarea elementelor curbate sau cu grosimi mari.

Laminatele pot fi achizitionate in orice cantitate fie din programul de stoc fie din programul extins Zoom. Avem disponibile atat cataloagele complete Zoom (unde sunt toate produsele si finisurile Egger) cat si la comanda mostre fizice A4.

De ce sa cumparati de la noi?

Pentru ca avem o specializare clara pe hpl. Avem in portofoliu Arpa, Egger, Dekodur, Abet laminati, Gentas .

Pentru ca avem cea mai mare gama de produse pe stoc.

Pentru ca livram produsele pentru proiecte la timp si la termene rezonabile.

Pentru ca beneficiati de  asistenta specializata la punerea in opera, de adezivi moderni si de suprafete suport de calitate.

Pentru ca avem experienta in lucrul cu aceste materiale si va putem ajuta cu presare, debitare si cantuire cand aveti lucrari mari.

 

 

Prin Scoala de hpl puteti participa la diverse seminarii, dar puteti primi si informatii la zi. Sunt mereu disponbile cataloage, pliante, etc.

 

 

 

 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation