Ieri cativa dintre producatorii de mobila, consumatori sau nu ai feroneriei Blum, au onorat invitatia noastra de a participa la prezentarea glisierei Movento, dar si a intregii game de sabloane Blum.

La sfarsit de an cand toata lumea alearga de colo colo, cand toata lumea se plange ca trebuie sa termine totul pana vineri cativa antreprenori, dar si angajati au gasit doua ore in care au capatat cunostinte noi, au relationat intre ei au invatat cate ceva…si au servit o cupa de sampanie.

Daca stau sa ma gandesc toti fac parte din categoria acelora care stiu sa-si gestioneze timpul si sa-si gaseasca resurse pentru dezvoltare. Care dovedesc deschidere mereu catre materiale sau directii noi.

Blum are sabloane pentru montarea tuturor produselor sale. Este un brand care se respecta si care respecta munca celor care pun in opera produselor sale. Unele dintre ele sunt deja cunoscute, altele folosite dar si cateva simple si eficiente.

Sunt doua sabloane importante in fiecate zi care sunt in pachetele de la tombola, dar si disponibile la jumatate din pret pentru participanti! Gelu Trading urmareste ca in aceasta perioada cei cu spirit tehnic, cei care urmaresc calitatea sa aiba acces facil la aceste produse.

Mai mult orice participant care  face achizitii in aceasta perioada este bonificat cu un discont suplimentar de 5% fata de cel mai bun pret la care a cumparat produsul.

 

Glisiera Movento este o incantare pentru un profesionist. Miscarea binecunoscuta la Tandem este rafinata si dusa catre perfectiune la Movento. Nu se poate descrie,trebuie sa o incercati!

 

Manifestarea continua marti, miercuri, joi de la 15:00  la 17:00. Va asteptam!

One Thought on “Saptamana Blum la Gelu Trading:Movento este vedeta!

  1. vulturel on 6 mai 2020 at 20:20 said:

    salut la ce prêt a veti o trusa cu toate sabloanele de garriré ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation