Usi glisante_Galex_PractikUsile glisante sunt in continuare in trend. Sisteme pentru usi glisante se gasesc acum la tot pasul, mai bune sau mai rele. Putem spune ca usa in rama este cvasiprezenta in peisajul romanesc. Sisteme turcesti, chinezesti, poloneze, spaniole, germane, italienesti si multe altele pot fi alese in functie de buzunar, aplicatie, preferinte, design.

Am introdus la comert in Romania prima usa glisanta in rama. Am vandut usi spaniole Alusteel si poloneze Komador mai mult decat orice alt furnizor astfel incat am capatat o expertiza mare in domeniu.

Acum, dupa mai bine de trei luni de teste putem certifica calitatea unei alte game de produse pe care o propunem pietei: Galex Practik.

Sistemele sunt disponibile in varianta pentru 10mm, 18mm cu adaptari la suprafete mai subtiri atat de 4mm, dar si la alte grosimi care rezulta prin lipirea unei suprafete decorative pe suport!

Iar varianta „Minimalist” este o solutie simpla cu design in special pentru usi de sticla, dar si pentru 10mm.

Ce este atat de „grozav” la Practik?

Miscarea! Miscarea este lina si silentioasa, mult mai placuta decat la oricare alt sistem si este data de calitatea atat a rolei de glisare cat si a rolei de ghidare, dar si de relatia rolelor cu sina.Usi Glisante Galex Practik

Am avut ocazia sa auzim opinia catorva utilizatori atat producatori, cat si persoane fizice si toate parerile au fost unanime in privinta glisarii: deosebita!

Sistemul se monteaza simplu, fara operatii de gaurire in profile pe acelasi principiu ca si Alusteel. Taierea profilelor se poate face usor chiar cu panza de bomfaier, nu trebuie sa mai cumparati profilele taiate la pachet si sa platiti debitarea.

Nu trebuie sa va mai puneti problema resturilor deoarece aveti doua avantaje majore: profilele au lungimi variabile si croirea se face judicios iar pretul este mai mic decat al oricarui sistem pe care il cunoasteti din piata!

Pentru cei care lucreaza cu usi din pal de 18mm este disponibila varianta cu nut de 18.

Comercializam atat aluminiu eloxat cat si acoperit cu hartie de decor de diferite culori: wenge, stejar, cires, fag, artar, etc sau vopsite: alb/negru lucios. La comanda (in zece zile) este disponibila orice nuanta de culoare vopsita .

Putem livra profilul la aceeasi culoare cu sticla sau mdf vopsit lucios!

Usi glisante Galex_PractikClientul final va beneficia de un produs cu un raport calitate/pret foarte bun iar producatorii de discount-uri substantiale si de programe de promovare atractive pe care le puteti afla oricand de la consultantii nostri.

Produsul face parte din programul „Serviciul la producator” prin care urmarim sa oferim producatorului produse cu nivel de pret mai scazut, solutii alternative si cunostintele necesare pentru a-si maximiza beneficiile atat in acesta perioada, cat si in viitor.

Nu imbratisam ideea ca noi, comerciantii, sa taiem, sa finisam, sa facem diverse manopere prin care stirbim din castigul producatorului de mobila si mai ales din specializarea acestuia. Aducem materiale noi, spectaculoase care se preteaza la manufactura deoarece nu mobila simpla si fara design va salva viitorul bransei si nici serviciile pe care noi le-am face. Preferam sa invatam alaturi de partenerii nostri sau sa investim in pregatirea lor.

In acest moment oferta noastra de sisteme pentru usi glisante cuprinde toata scala de preturi: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80…euro/usa. Trebuie doar sa alegeti solutia potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation