Reystone_dekodurDekodur, producatorul german de hpl decorativ orienteaza dezvoltarea produselor noi cu tinta lunga in viitor. Este destul de plauzibil ca in anii care vin majoritatea produselor decorative sa devina prea scumpe pentru buzunarul multora deoarece sursele clasice de energie isi vor mari pretul. In acelasi timp din ce in ce mai multe persoane vor sa traiasca in incaperi cat mai sanatoase.

Linia de produse RE-Y-STONE de la Dekodur este un mare pas facut de un creator de suprafete decorative moderne.

RE-Y-STONE este un material ecologic fabricat 100% din materiale reciclate si regenerabile care este capabil sa combine functionalitatea cu cele mai inalte standarde estetice.

Produs din hartie decorativa, miez reciclat si o rasina naturala, RE-Y-STONE este un panou stabil, durabil cu o suprafata solida.

Complet omogone, placile RE-Y-STONE se regasesc in doua culori: negru profund si maro calduros. Prin supafata sa RE-Y-STONE arata multiplele fete ale naturii.

Dimensiunea placilor este de: 2440x1220mm sau 3050x1320mm. Grosimea variaza de la 0.8 mm (Dune) la 1.5 mm (Havanna si Stonehenge). La cerere, placile pot fi fabricate si in alte dimensiuni sau grosimi.

hpl_reystone_havanna

hpl_dekodur_reystone_dune

hpl_dekodur_reystone_e

hpl_dekodur_reystone1

Hpl_dekodur_reystone_moon

hpl_dekodur_roots

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation