Sistemul frame - picior masa QBiroul, masa de discutie, masa de intalnire, masa de bucatarie, mese pentru evenimente, mese pentru dining, dar si alte produse diverse sunt  propuse de compania slovena Voga pietei romanesti.

Urmarind sa anuntam aparitia noului catalog si implicit a unor noi produse am realizat ce business curat si bine facut are compania slovena. Cu admiratie pentru ei si cu ceva regret ca niciuna dintre firmele romanesti nu s-a aplecat asupra acestui domeniu am hotarat sa introducem in portofoliu si alte produse fabricate de ei.

Cadrele lor de birou si mese nu sunt sofisticate. Sunt insa foarte riguros executate, finisate, mult mai bine decat cele turcesti si adesea decat cele italienesti. Fac fata si rigorilor de functionalitate specifica si au preturi…bune. Nu am adus decat finisajul gri vopsit insa vopsirea se poate face si pentru alte culori Ral si se pot aduce la comanda.Picioare Voga

Pentru producatorii de mobilier de birou exista o gama larga de optiuni pentru a realiza toate configuratiile dorite. Structurile sunt suficient de rigide pentru a permite blaturi diverse, chiar subtiri!

Picioare rotunde, rectangulare, centrale, coniceintregesc gama de produse cu succes, iar sistemul Wall este un ansamblu de accesorii foarte util si economic pentru producatorii de mobilier pentru birouri si magazine.

Daca studiati cu atentie site-ul nostru sau catalogul (puteti sa catalogul unuia dintre reprezentantii nostri din teren) veti mai gasi cu certitudine si alte produse interesante.

 
Mark_picior birou

One Thought on “Cadre si picioare de birou si mese de la Voga

  1. Buna ziua,
    Suntem producatori de mobilier la comanda si m-ar interesa niste profile voga FR 30859-Q600,precum si traverse cu lungime de 1600mm (2buc.) si lungimea 1400mm (2buc.).
    Va rog sa-mi spuneti daca le aveti pe stock,si in cat timp le puteti livra.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation