Acum mai bine de 15 ani l-am cunoscut pe arhitectul Mihai Luben. El mi-a deschis mintea catre un domeniu de care ma simteam apropiat cu sufletul. Acum este unul dintre Marii mei prieteni.

Cu cativa ani in urma l-am cunoscut pe Karim Rashid pe care l-am inteles perfect. Cartea sa „Design Yourself” este o chintesenta de mesaje trimise tuturor din partea unui creator.

Marius_Marcu_Lapadatx200     Viata a facut sa cunosc in ultimul an pe Marius Marcu Lapadat. Tot arhitect, tot creator. De regula calculez mult pana intru intr-un proiect cu cineva insa in acest caz nu mintea ci sufletul m-a indemnat sa particip la un proiect al domniei sale: cartea „Intruducere in Arhitectura de Interior”.Introducere in Arhitectura de Interior Marius Marcu Lepadat

    Nu am vrut sa citesc cartea in format electronic inainte de tiparire! Am asteptat aparitia fizica pentru ca la varsta mea cartea tiparita inseamna mult mai mult decat „informatia” electronica!

    Asemeni lui Karim, Marcu Lapadat a ales formula unui measaj simplu, direct pe intelesul tuturor. Fara sa fie „didactica” ea transmite un volum mare de informatie utila, accesibila tuturor categoriilor de cititori.

      Marcu Lapadat reuseste sa iasa din cliseul zodiei de care nu a scapat nici Karim nici eu cand suntem in postura de transmite ceva: sa dea sfaturi! Dumnealui, expune, descrie, enunta si il lasa pe cititor sa isi traga propriile concluzii. Ma gandesc ca experienta in lucrul cu studentii ii foloseste si ii va folosi mult in acest sens.

Introducere in arhitectura de interior

    Colaborarea cu Ghighi Bejan a fost de bun augur. Cartea era oricum placuta insa ilustrarea cu caricaturi i-a dat si „savoare”. Deja tema  scaunului de la pag 210 a fost preluata in cateva companii pentru a fi fabricat gratis pentru persoanele care nu au sau nu vor sa faca mare lucru!

     Nu mi-am propus inca sa fac o recenzie: simt nevoia sa o recitesc. Insa mi-am dorit sa semnalez aparitia in primul rand colaboratorlor si prietenilor mei, bransei.

   Toti avem nevoie de arhitect sau de designer de interior. Foarte putini intelegem adevarata dimensiune a muncii sale. Cartea dlui arhitect Marius Marcu Lapadat explica corect si direct aceste lucruri.

   Gelu Trading Company ofera cartea colaboratorilor sai cu ocazia implinirii anul acesta a 20 de ani de existenta de la infiintarea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation