Usa_Glisanta_Galex_Practik_2Usile glisante furniruite au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. De fapt mobila din placi furniruite creste in preferinte si in Romania, ca solutie „calda” si eleganta pentru mobilierul modern sau ca o etapa in cererea de mobilier din lemn.

Aluminiul natur isi are inca locul lui (si aici Galex sta cel mai bine la raportul calitate pret) insa nu mai este in preferintele tuturor. Nici nu „da bine” in combinatie cu o placa furniruita de stejar baituit de exemplu!

Lemnul accepta putine putine lucruri langa el iar aluminiul natur nu face parte dintre ele.Insa Galex are solutia:acelasi profil a fost imbracat intr-un furnir gros,rezistent care poate fi finisat impreuna cu intregul dulap sau cu miezul usii!

Rezultatul: calitatea glisarii Galex, rezistenta mecanica a profilului si finisajul de lemn la un pret competitiv!

Sina inferioara pe care se gliseaza este extraplata si foarte bine imbracata in furnir. Are o varianta „desteapta ” de prindere de pardoseala, nu vom mai intruduce holsuruburi al caror cap se vede inestetic prin furnir! De fapt Galex-Furnir are cea mai mica distanta intre usi si pardoseala dintre toate variantele din piata.Culori Galex Furnir

Sina superioara de ghidare este si ea imbracata in furnir pe partea exterioara.

Intregul sistem Galex Practik beneficiaza de un ansamblu de amortizoare care se monteaza in interiorul sinei… Sunt trei tipuri in functie de greutatea estimata a usii. Asa putem acoperi orice situatie iar miscarea poate fi amortizata corect! Nu mai  stricam laterala profilului cu o perie inestetica acum la o usa atat de eleganta!

Pretul sistemului este corect si atractiv. Rugam producatorii interesati care au conditii pentru fabricatia dulapurilor furniruite sa ne contacteze. Ii putem ajuta cu promovarea si vanzarea produselor lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation