Sisteme usi glisante - Galex Practik ColorUsa glisanta este inca in topul preferintelor. Oferte sunt multe pentru ca multe sunt si sistemele pentru usi dar si materialele pentru tablia usilor!
Galex Practik Color ofera pentru prima data optiunea de a folosi profilele pentru rama, sina superioara si inferioara in culori din paletarul RAL.
Si pana acum se puteau vopsi profile, electrostatic. Ceva mai greu si implicit mai scump. Produsul „usa glisanta” de acest gen se putea vinde numai celor cu buget pe masura.
Pentru prima data un profil de aluminiu infoliat se poate vopsi de catre producator. Mult mai comod la furnizorul dvs de mdf vopsit sau chiar de catre dvs! Si bineinteles la costuri rezonabile.Usi glisante - Galex Practik Color
Producatorul de mobila poate personaliza si se poate personaliza. Poate combina inteligent culori si materiale. Poate oferi altceva si mai ales acolo unde este vorba de o camera pentru copii sau tineret.

Putem personaliza cu un sistem bun, cu pret bun si cu adaos mic de prelucrare la vopsire. Putem crea produse atractive si vandabile.

Noi am testat reactia clientului final avizat care ne viziteaza. Am aratat profilul vopsit violet ca rama la o sticla violeta sau cu motive culoare violet. Toti au fost incantati si au spus ca pot plati cativa euro in plus pe usa pentru a avea o rama color!
Alaturi de Galex Practik Furnir care se foloseste deja cu succes, Practik Color ofera solutii. Lucios, mat, baituit sunt deja categorii ce inlocuiesc clasicul aluminiu.
Usi glisante Galex Practik Color
Usi_glisante_Galex_Practik_Color

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation