Usi glisante agatate Top Line XL HETTICHUsi glisante fara rama de dimensiuni cat mai mari care sa acopere cantul mobilei si sinele au inceput sa fie tot mai des cerute in piata.

Ani de zile am vandut sistemele produse de Terno (cel putin zece) si nu am avut nici macar o reclamatie. Acum piata propune atat sisteme turcesti ieftine cat si de provenienta vestica sau vestica fabricate in China.

Pentru ca Hettich a scos in piata doua produse de top, „TOP LINE L” SI „TOP LINE XL” am studiat toate produsele existente in piata romaneasca. Pretul primului este cu 20% mai mare decat al concurentului sau german comerciant insa este cu totul alt produs. Top line XL este  mai scump insa deopotriva si cel mai „tare” sistem din clasa lui.Usi glisante Agatate Hettich

Ce propune Hettich?

Sisteme de calitate germana, produse in Germania si folosite deja pe scara larga de producatori de mobila consacrati cum este de exemplu Nolte.

Sisteme care pleaca de la ideea de fiabilitate deopotriva cu cerinta de siguranta maxima pentru utilizator.

Sisteme care permit o rulare silentioasa si amortizare pe masura.

Usile mari au greutate mare si inertie la fel. La manipulare pot sari de pe sina la multe dintre cele din piata. Numai opritorul sau amortizorul nu sunt de ajuns pentru siguranta. De aceea Hettich a creat un sistem de protectie ce impiedica acest lucru.

Usi glisante agatate Top Line L HETTICHApoi multe sisteme afiseaza 80kg-100 kg pe usa fara sa fie testate sau fara sa poata indica un producator european de mobila care le foloseste. Ca watii de la electronicele chinezesti!

Toti stim ca nemtii nu se joaca cu datele afisate sau cu caracteristicile. De aceea acolo unde trebuie fiabilitate, siguranta mai ales la usile mai mari si grele nu ar trebui sa faceti experimente!

Cei care cunosc TOP LINE 22 stiu cat de fiabil este dar mai stiu ca este un sistem adresat marii productii. Top line L este adresat in egala masura lucrului la comanda (are reglaje fine si destul de mari) iar XL este o bijuterie pentru cunoscatori sau pentru cei cu buget.

Speram ca filmuletele urmatoare sa va atraga atentia si asupra usurintei montajului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation