Piciorul pentru masa si cadre (picioare impreuna cu traverse), dar si structuri de mese din aluminiu modern sunt acum disponibile din stoc cat si la comada (pe dimensiunile cerute).

Bucataria la comanda beneficiaza de o oferta mare de materiale si accesorii. Masa este mai slab reprezentata si adesea este o problema pentru producator in relatia cu clientii. Banalul picior rotund, cromat sau „satinat” este solutia cea mai economica si este destinata interioarelor „ieftine”. Din pacate, nici clientul nu realizeaza cat este de importanta ca obiect de mobilier.

Nu luam masa pe bucatarie ci pe masa din bucatarie. Care trebuie sa fie stabila,ergonomica si…frumoasa. Daca bucataria este deschisa spre living estetica ei este si mai importanta. Ea este suportul unor activitati importante in viata noastra: hranirea dar si reuniunea familiei.

Cererile de picioare rectangulare (patrate in sectiune) sunt din ce in ce mai dese.

Am introdus in oferta piciorul cu sectiune de 45mm in trei finisaje si mai multe dimensiuni (810, 710, 440, 250 mm sau altele la comanda) iar de curand piciorul de aluminiu cu sectiune de 60X60 mm cu talpa de aluminiu care poate fi fixata la „M” cu blatul, adica adus tangential la coltul blatului.

                               picior masa 60x60alu picior_710_nichel

     Blatul poate fi confectionat din hpl compact, mdf imbracat cu hpl, piatra, compozit, mdf infoliat sau pal-ul din care se face mobila.

     In functie de situatie este disponibil si cadrul la comanda din profile de aluminiu sau cadrele Voga.

Cadre si picioare pentru mese

Picior_masa cubo (2)

 

One Thought on “Picioare si cadre pentru mese -produse in trend la preturi decente

  1. buna ziua,
    doresc un numar de telefon pentru a va contacta in legatura cu o masa de bucatarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation