Sistem_usi_glisante_Galex_Practik_MinimalistArhitectului nu-i place profilul sistemului de usi glisante oferit de dvs? Ar dori ca sticla sau oglinda sa „pluteasca” pe role fara sa se vada profilul vertical?

Dupa ce l-ati convins ca acest lucru este imposibil la costuri omenesti va reproseaza ca profilul maner (vertical) al sistemului dvs este prea gros? Sau ca a vazut acelasi model de profil la „nemti”, la chinezi sau la turci?
Si cand credeati ca a renuntat si devine mai conciliant vede ca profilul orizontal este mult mai mare sau mult mai mic decat profilul vertical…

Cum rezolvati acum aceasta situatie?usi_glisante Galex

Galex Practik Minimalist reuseste un compromis acceptabil si vad, acceptat de designeri sau arhitecti. Profilul „creste” pe partea din spatele usii, iar zona din fata care acopera este de numai 13mm! Aceeasi latime o are si profilul orizontal si profilul de divizare.

Profilul Minimalist este un profil cameral inchis si foarte rigid. Permite materiale de pana la 10mm grosime si are mai multe materiale de compensare (garnituri, profile de mdf de 6mm, etc). Interesanta este partea de pe fata care are si un maner de cativa mm care abia se observa astfel incat nu vom fi nevoiti punem mana pe sticla cand deschidem usa si sa o patam…

Usi_glisante_sticla_Galex_practik_minimalistDaca usile de sticla sau oglinda par prea late, sistemul beneficiaza de un profil orizontal ce se monteaza pe spate la jumatate. Simplu si economic.
Rama realizata este minima si destul de rigida. Usa este acceptabila ca greutate pentru ca nu cuprinde decat sticla sau oglinda. Altfel, pentru ca pe margine sa nu se vada nimic, ar fi trebuit ca materialul sa fie lipit pe o placa de pal. Usa ar fi fost grea si s-ar fi curbat in timp!

Profilul vertical Minimalist este disponbil la lungime de 2,7 m pe finisaj aluminiu eloxat.

Il putem livra si in culorile Ral indicate pe site-ul nostru, lucru apreciat cand miezul este din sticla colorata sau din mdf vopsit.

Sinele sunt de 2, 3, 4 si 6 m. Astfel aveti pierderi minime. Nu gauriti, nu frezati.

Galex Practik Minimalist_usi_glisante_

Sisteme pentru usi glisante sticla

sisteme usi glisante galex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Post Navigation